Sendvič s lososom - otkrijte zašto ga obožavaju baš svi!

Stockfood
Kada jednom isprobate kombinaciju sirnog namaza, lososa i omiljenog sezonskog povrća, otkrit ćete sasvim novu dimenziju omiljenih sendviča.
Vidi originalni članak

Sirni namaz i losos idealan su par, a kada im dodate svježe krastavce i domaću rajčicu narezanu na tanke ploške, čitavo jelo poprimit će sasvim nove, još bolje okuse.

 

ZA RUČAK... Mary Berry otkriva svoj najdraži recept za losos

 

Sendviči s lososom obično se pripremaju u bagel pecivima, pa ako imate vremena, svakako se upustite u pripremu ovih neodoljivih, mekih peciva s rupom, a zatim ih punite lososom i ostalim omiljenim dodacima. Uz krastavce i rajčicu, kombinaciju će divno upotpuniti i rotkvica, ali i drugo povrće nešto nježnijih okusa.

 

New York style Bagels - sočna peciva koja voli cijeli svijet


 

 

Potrebno vam je:

  • 4 kriške kruha
  • 1 pakiranje sirnog namaza
  • 1 jaje
  • 100 g dimljenog lososa
  • 1 svježi krastavac
  • 1 rajčica

Priprema:

  1. Jaje tvrdo skuhajte u kipućoj vodi. Ohladite u hladnoj vodi, odstranite ljusku i narežite na tanke ploške.
  2. Kruh kratko tostirajte u tosteru, na tavi ili u zagrijanoj pećnici.
  3. Krastavac i rajčicu oprite i narežite na tanke kolutove.
  4. Sve 4 kriške kruha premažite sirnim namazom.
  5. Na dvije kriške rasporedite losos, zatim ploške jaja, kolutove krastavaca pa rajčicu i preklopite s drugom kriškom kruha.

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr