Strangozzi s crnim tartufima za deset minuta

Thinkstock
Ako ste istinski obožavatelj tartufa, ovo će vam se jelo odmah popeti na vrh liste omiljenih.
Vidi originalni članak

Gotovo je za nekoliko minuta, jednostavno je, aromatično i neodoljivo. Razmislite o tome da ga ukomponirate u svoj romantični meni za Valentinovo jer ćete, uz zaista malo truda, oduševiti bolju polovicu.

Potrebne sastojke možete naručiti na web stranici Benčić Truffles ili kupiti u trgovini u Motovunu, a o proizvodima se možete informirati i na njihovoj FB stranici. 

Sastojci:

  • 250 g tjestenine Strangozzi s crnim tartufima
  • 50 g crnog tartufa
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  1. U tavicu dodajte krupnije naribani crni tartuf, malo maslinovog ulja i tekućinu iz staklenke s tartufima.
  2. Posolite i nekoliko minuta zagrijavajte na srednjoj vatri, povremeno miješajući.
  3. Skuhajte tjesteninu Strangozzi prema uputama na pakiranju i dodajte je u tavicu.
  4. Dobro promiješajte i pričekajte minutu, dvije prije serviranja kako bi se proželi okusi.

Uživajte!

 

Posjeti Gastro.hr