Recepti 18. siječnja 2018.

Strangozzi s crnim tartufima za deset minuta

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako ste istinski obožavatelj tartufa, ovo će vam se jelo odmah popeti na vrh liste omiljenih.

Gotovo je za nekoliko minuta, jednostavno je, aromatično i neodoljivo. Razmislite o tome da ga ukomponirate u svoj romantični meni za Valentinovo jer ćete, uz zaista malo truda, oduševiti bolju polovicu.

Potrebne sastojke možete naručiti na web stranici Benčić Truffles ili kupiti u trgovini u Motovunu, a o proizvodima se možete informirati i na njihovoj FB stranici. 

Sastojci:

  • 250 g tjestenine Strangozzi s crnim tartufima
  • 50 g crnog tartufa
  • Maslinovo ulje

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Priprema:

  1. U tavicu dodajte krupnije naribani crni tartuf, malo maslinovog ulja i tekućinu iz staklenke s tartufima.
  2. Posolite i nekoliko minuta zagrijavajte na srednjoj vatri, povremeno miješajući.
  3. Skuhajte tjesteninu Strangozzi prema uputama na pakiranju i dodajte je u tavicu.
  4. Dobro promiješajte i pričekajte minutu, dvije prije serviranja kako bi se proželi okusi.

Uživajte!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.