u restoran umjesto šopin… U šumi kraj Graza pronašli tartufe i privukli gurmane u grad U Graz smo ne tako davno hrlili u šoping, a danas se prepuštamo njegovim gastro užicima i dobroj vibri Recenzije
maestro zigante tartufi McDonald'sov specijalitet jeseni: Maestro Zigante Tartufi burger! Isprobajte Maestro Zigante Tartufi - dva sočna goveđa odreska usavršena Zigante tartufatom kombinacija su kojoj će rije… Najave
recept Wolfganga Pucka Ovo se jelo tradicionalno poslužuje na dodjeli Oscara Na jelovniku za Governors Ball, koji se tradicionalno održava odmah nakon dodjele Oscara, već je godinama i popularna z… Recepti
Pršuterija Parenzo Vino i pršut: Nova istarska konoba u Zagrebu Zagrebu fali talijanskih restorana, francuskih, a o istočnjačkoj kuhinji da i ne govorimo. Posebna su bolna točka regio… Recenzije
taman gavrilović Domaći pljukanci s pancetom i gljivama na još posebniji način Domaća tjestenina bit će daleko ukusnija od one kupovne, posebice kada je riječ o pljukancima, a jednostavan umak na sa… Špajza
Isprobali smo! Proljetna tjestenina s inćunima, povrćem i tartufima Otkrili smo ultimativni proljetni recept za najfiniju tjesteninu. Ova kombinacija spaja jednostavno sezonsko povrće, ra… Recepti
Staropramen Ultimativni užitak: Čokoladne praline s pivom Čokoladne kuglice nikad nisu bile slađe! Klasičnim pralinama dodajte pivo pa sjajnom slasticom oduševite prave ljubitel… Špajza
Top deset Telegraph otkrio: 10 jela koja morate probati u Hrvatskoj Nije tajna da stranci vole Hrvatsku. Neke oduševljava bistro i čisto more, priroda, a neki uživaju u našim brojnim deli… Špajza
Ulje od tartufa Zašto ga Martha Stewart ne može smisliti? Prozvala ga je odvratnim, umjetnim sastojkom koji se koristi u daleko prevelikoj mjeri nego što bi trebao. Špajza
Sjajna ideja vikendom Kako pripremiti luksuzni doručak od samo tri sastojka Topli domaći kruh, jedan poseban maslac i "Nutella za bogate". Kako doručak vikendom pretvoriti u pravu gozbu, pročitaj… Špajza
IZVRSNO! Strangozzi s crnim tartufima za deset minuta Ako ste istinski obožavatelj tartufa, ovo će vam se jelo odmah popeti na vrh liste omiljenih. Recepti
čudo!?! Mila majčice: Bijela juha od rajčice Svi smo barem jednom kušali juhu od rajčice, bilo od svježih ili onih iz konzerve. Svakako da su jela bolja kada se pri… Recepti
Recenzija Stancija Stare staze, Kršan – ljubav na drugi pogled U blizini Labina, a još bliže Plominu nalazi se selo Kršan i u njemu restoran u čije tjestenine i domaći sladoled s tar… Kolumne
Eat out zagreb Bili smo u avanturi lova na tartufe u šumi u Istri Naš EatOutZagreb tim je opet u Istri. Posjećujemo gastro lokacije, jedemo u njima inkognito i iza toga pišemo recenzij… Kolumne
Dobitna kombinacija To je ljubav: Prosecco Pazo i Natura tartufi Promocija talijanskog Prosecca Pazo i istarskih proizvoda Natura tartufi održana je u četvrtak, 9. veljače u Red red wi… Recenzije
omastite brk Talijanski umjetnik tjestenine gostuje u Zagrebu Otto&Frank bar ugošćuje poznatog talijanskog chefa Marca Sassa – Uz vrhunska jela od tjestenine i tartufa, talijanski c… Najave
kolač Semifredo od badema i meda s okusom bijelog tartufa Obogatite svoju trpezu ovom prekrasnom slasticom. Recepti
Gastro.hr Prvi smo pili piva s teraninom i tartufima! Svi ste vjerojatno već čuli za mini pivovaru San Servolu na samom ulasku u Buje. Ali vjerojatno niste znali što sve nev… Špajza
Gastro.hr Gurmanski dragulj: Pet recepata za jela s tartufima Oni su rijetki, skupi, jedinstvenog okusa i smatraju se afrodizijakom - radi se naravno o tartufima.
tjestenina Tjestenina s crnim tartufima Tartuf svakodnevnim jelima daje plemenitost, čineći ih privilegijom bogatih Recepti