WEEKEND FOOD FESTIVAL Najveći food festival u regiji otkrio ovogodišnje novitete Pod novim sloganom "Eat Local, Thonk Global" u Rovinju će se od 11. do 13. travnja održati ovogodišnje izdanje Weekend … Najave
bizarno, ali slasno Da bira posljednji obrok, Gordon Ramsay odabrao bi... U sklopu programa Mythical Kitchen, u kojem slavne osobe titraju što bi odabrali za svoj posljednji obrok, nastupio je … Špajza
top lista 10 hrvatskih gastro aduta po izboru BBC-ja BBC-jev portal GoodFood svojim je čitateljima predstavio izbor 10 najboljih hrvatskih (morskih) jela, a odabrala ih je … Špajza
za hedoniste Odavno se zna da su tartufi i vino savršen spoj. Sad imamo i dokaz! U zagrebačkom restoranu Maredo večer uoči Valentinova pripremili su pravo zagrijavanje za Dan zaljubljenih, večer sljub… Recenzije
novi (skupocjeni) okusi Zagrebački Al Dente nudi pizzu s bijelim tartufima! Zagrebački Al Dente sinonim je za odličnu pizzu i tjesteninu, a odnedavno nude novu sezonsku pizzu s bijelim tartufom, … Najave
weekend food festival Slavni danski chef Rasmus Munk u Rovinju će pričati o aktualnoj temi - održivos… Nakon što je prošle godine posjetio Istru, chef Rasmus Munk u svoj restoran Alchemist u Kopenhagenu u jedan slijed uveo… Najave
u restoran umjesto šopin… U šumi kraj Graza pronašli tartufe i privukli gurmane u grad U Graz smo ne tako davno hrlili u šoping, a danas se prepuštamo njegovim gastro užicima i dobroj vibri Recenzije
maestro zigante tartufi McDonald'sov specijalitet jeseni: Maestro Zigante Tartufi burger! Isprobajte Maestro Zigante Tartufi - dva sočna goveđa odreska usavršena Zigante tartufatom kombinacija su kojoj će rije… Najave
recept Wolfganga Pucka Ovo se jelo tradicionalno poslužuje na dodjeli Oscara Na jelovniku za Governors Ball, koji se tradicionalno održava odmah nakon dodjele Oscara, već je godinama i popularna z… Recepti
Pršuterija Parenzo Vino i pršut: Nova istarska konoba u Zagrebu Zagrebu fali talijanskih restorana, francuskih, a o istočnjačkoj kuhinji da i ne govorimo. Posebna su bolna točka regio… Recenzije
taman gavrilović Domaći pljukanci s pancetom i gljivama na još posebniji način Domaća tjestenina bit će daleko ukusnija od one kupovne, posebice kada je riječ o pljukancima, a jednostavan umak na sa… Špajza
Isprobali smo! Proljetna tjestenina s inćunima, povrćem i tartufima Otkrili smo ultimativni proljetni recept za najfiniju tjesteninu. Ova kombinacija spaja jednostavno sezonsko povrće, ra… Recepti
Staropramen Ultimativni užitak: Čokoladne praline s pivom Čokoladne kuglice nikad nisu bile slađe! Klasičnim pralinama dodajte pivo pa sjajnom slasticom oduševite prave ljubitel… Špajza
Top 10 Telegraph otkrio: 10 jela koja morate probati u Hrvatskoj Nije tajna da stranci vole Hrvatsku. Neke oduševljava bistro i čisto more, priroda, a neki uživaju u našim brojnim deli… Špajza