Tajna slasnih kroasana krije se u - čokoladi!

Your browser doesn’t support HTML5 video

Karina Šiždrak
Pripremite neodoljive brzinske kroasane s čokoladom pa na savršen način zasladite dan!
Vidi originalni članak

Pravi kroasani nalik na francuske traže gotovo cjelodnevnu posvećenost i posebnu pažnju kako bi iz pećnice izašli upravo savršeni. Pronašli smo idealan način za izbjegavanje težeg dijela posla kako bi nam preostalo više vremena za uživanje. Tajna se krije u kupovnom lisnatom tijestu i čokoladi kao tajnom dodatku.
 

O slanom i slatkom... Ultimativni recept za savršene kroasane

Sve što vam treba je lisnato tijesto, kockice čokolade za punjenje i jaje za premazivanje kroasana. Tijesto razvaljajte na željenu debljinu pa ga izrežite na trokutiće. U svaki trokut stavite kockicu čokolade i zarolajte kroasan. Premažite jajem i pecite na 180 stupnjeva oko 20 minuta.

Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu.
Dobar tek!

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Gastro.hr