Tiramisu-torta s pudingom

Thinkstock
Meki i kremasti komadići ove torte topit će vam se u ustima
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 15

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 211

Potrebno vam je

  • 250 ml vrhnje za šlag
  • 240 g piškote
  • 40 g puding od vanilije, instant
  • 500 g sir kravlji svježi, obrano mlijeko
  • 0.50 l mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
  • 10 g vanilin šećer
  • 6 žlica šećer, kristal
  • 40 g zelatina

Priprema

  1. Skuhajte puding sa šećerom.
  2. Otopljenu želatinu ulijte u vrući puding.
  3. Vrhnje posebno izmiksajte. Izmiksajte sir s vanilin šećerom, dodajte puding sa želatinom pa vrhnje.
  4. U kalup složite piškote namočene u mlijeko, na njih izlijte kremu i ostavite tortu dva sata u hladnjaku da se stisne.

Meki i kremasti komadići ove torte topit će vam se u ustima

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr