gastro postao
Meki i kremasti komadići ove torte topit će vam se u ustima
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 15
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 211
Potrebno vam je
- 250 ml vrhnje za šlag
- 240 g piškote
- 40 g puding od vanilije, instant
- 500 g sir kravlji svježi, obrano mlijeko
- 0.50 l mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
- 10 g vanilin šećer
- 6 žlica šećer, kristal
- 40 g zelatina
Priprema
- Skuhajte puding sa šećerom.
- Otopljenu želatinu ulijte u vrući puding.
- Vrhnje posebno izmiksajte. Izmiksajte sir s vanilin šećerom, dodajte puding sa želatinom pa vrhnje.
- U kalup složite piškote namočene u mlijeko, na njih izlijte kremu i ostavite tortu dva sata u hladnjaku da se stisne.
Meki i kremasti komadići ove torte topit će vam se u ustima
Izvor Skuhatćute