Tips & tricks Ovih pet zamjena za jaja sigurno već imaš kod kuće! Neobične i učinkovite zamjene za jaja koje će tvoje slastice učiniti još ukusnijima... Špajza
pametno biraj Bijeli ili smeđi šećer: Koja je razlika u pripremi slastica? Može li prilikom pečenja smeđi šećer zamijeniti bijeli i obrnuto? Odgovor je da, ali samo ponekad! Naime, postoji razli… Špajza
nakon blagdana Pileća juha: Klasik koji nikad ne izlazi iz mode Bistra pileća juha s domaćim rezancima odličan je izbor nakon obilnog blagdanskog objeda Recepti
namaz Aromatična pašteta od pilećih jetrica Ljubitelji paštete nakon ovog recepta napokon će doći na svoje Recepti
Jednostavan ručak Kremasta tjestenina s gljivama - klasik za svaki dan Brzo, jednostavno i ukusno, baš onako kako volimo nakon napornog radnog dana! Recepti
Uspijeva svakog puta! Gordon Ramsay otkriva tajnu savršeno kuhane tjestenine U sklopu YouTube serijala "Osnove kuhanja s Gordonom Ramsayem", poznati je chef otkrio kako savršeno skuhati tjestenin… Recepti
JEDNOSTAVNO, A FINO Piletina s narančom ili kikirikijem? Odaberi svog favorita Nikada nemaš vremena i uvijek si u žurbi? Donosimo ti dva lagana recepta s piletinom zbog kojih nećeš morati satima sta… Recepti
Današnji ručak Brzi ručak: Složenac s piletinom, tjesteninom i povrćem Spoji tri glavne komponente ovog jela, začini ih po svom ukusu, pa zapeci za hrskavu koricu. Jednostavnije ne može! Recepti
Raskošan ručak Lungić u orašastim plodovima s pireom od batata Batat, koji je poznat kao zdravija zamjena za krumpir, pokazat će ti sve svoje čari u ovoj kombinaciji s orašastim plod… Recepti
suha, tvrda, bezukusna Ovo je 12 najčešćih pogrešaka u pripremi piletine Piletina je meso koje obožavaju sve generacije te je izvrstan izbor za sve prigode. Ujedno je riječ o najčešće korišten… Recepti
Mala gastro škola Trikovi iskusnih chefova koji spašavaju svako jelo Pečenje, kuhanje i prženje bit će puno lakše uz jednostavne trikove kojih se pridržavaju čak i svjetski poznati chefovi. Špajza
dobro je znati Saznaj koju je hranu potrebno kuhati, a koju ipak nije Donosimo vam neke činjenice zbog kojih je određenu hranu bolje kuhati. Špajza
Brzo, fino, slatko Spoj čokolade i lješnjaka u genijalnom slatkišu Brzinski slatkiši iznenadit će vas jednostavnošću, a zatim i sjajnim okusima koji osvajaju baš svakog. Recepti
Trikovi i savjeti Tajna savršeno kuhane riže krije se u omjeru vode Čini se jednostavno skuhati običnu rižu, no činjenica je da većini ispadne ili prekuhana ili nedovoljno kuhana. Ova ame… Špajza
18. starinski susreti Tko bolje kuha – snaše ili influenceri? Mogu li hrvatski gastro blogeri pobijediti slavonske snaše koje slove za vrhunske kuharice? U Babinoj Gredi sve je spre… Najave
povrtna sreća Paprike punjene nadjevom od rajčica i kvinoje Jedan ljetni recept nakon kojega ćete moći raditi što pošželite! Recepti
RJEŠAVAMO DILEMU Možemo li se porezati na oštro brašno? Koliko vam se puta dogodilo da čitate recept i uz sastojak brašna ne piše treba li ići oštro ili glatko? Rješavamo vječ… Recepti
Obožavamo! Sorbet od ananasa i mente za ultimativno osvježenje Osvježavajući ledeni desert idealan je za ove vruće dane... Recepti
DOBRO RAZMISLITE Koliko šljiva ide u tijesto za knedle sa šljivama? ,,Ja sam car i hoću knedle!'' izgovorio je nekoć davno austrijski car Ferdinand I. i ovom ih rečenicom upisao u povijes… Recepti
U ulozi torte... Dunavski valovi u novom ruhu - sjećate li se ove genijalne slastice? Dunavske valove obožavamo od kada smo ih kao klinci prvi put isprobali u bakinoj kuhinji. Danas vam donosimo verziju gd… Recepti