Amerikanci izgubili glavu za gotičarskim sladoledom

@little.damage, Instagram
Nakon jednorog frappuccina i hrane za sirene, još je jedan hit u potpunosti zaludio ljubitelje dobre hrane. Crni sladoled, već očekivano, nezamislivom brzinom osvojio je društvene mreže...
Vidi originalni članak

Gotičarski sladoled, kako ga vole nazivati najveći ljubitelji, zapravo se priprema od aktivnog ugljena zbog boje, a sva njegova posebnost leži baš i samo u tom crnilu.

Trend je, pogađate, potekao iz Amerike te se brzinom svjetlosti širi diljem svijeta. Instagram je već očekivano prepun fotografija s crnim, gotičarskim sladoledom u prvom planu. Kako i ne bi, kada ga upravo u Los Angelesu, u slastičarnici Little Damage poslužuju u ručno izrađenim crnim kornetima te čitava stvar izgleda nezamislivo fotogenično.
 

Ista slastičarnica također poslužuje i sladoled kojeg su nazvali suze jednoroga. U Little Damage možete kombinirati i više vrsta omiljenih ledenih slastica i tako okusom običnom sladoledu od aktivnog ugljena dodati divne arome. Sladolede također možete obogatiti i odličnim dodacima poput slatkih kokica, keksa ili svježeg voća.

Vjerujemo kako neće trebati previše vremena da ovaj više nego fotogeničan sladoled stigne i do nas, a do tada vas ostavljamo da uživate u slasnim fotografijama poznatih instagramera koji su gotičarski sladoled uspjeli isprobati.

 

Posjeti Gastro.hr