Špajza 10. svibnja 2017.

Osvojite pola milijuna dolara za novi okus Orea!

oreo
Oreo keksima dodaj kupine i vrhunska slastica je gotova! foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Oni koji jutro započinju umakanjem keksića u mlijeko ili čaj, neće moći propustiti ovo ludo natjecanje.

Oreo je ovog tjedna, nakon 103 godine od osnutka i 450 milijardi prodanih keksa, pozvao sve obožavatelje da predlože novi okus, a zauzvrat nude čak 500 tisuća dolara i masovnu proizvodnju najinovativnije ideje.

Kao da to nije dovoljno, isti će sretnik otputovati u New York i otkriti kako popularni keksi nastaju. Preostala tri finalista dobit će utješnu nagradu od 25 tisuća dolara, a njihov će okus na policama supermarketa biti privremeno.

Možda vas zanima... Oreo krafne: Nešto potpuno genijalno! Kolumne

Sve što je potrebno za prijavu je objaviti ideju na Twitteru ili Instagramu uz hashtagove #myoreocreation i #contest ili poslati sms, a kompanija će uskoro lansirati i aplikaciju.

rolada od palačinki Možda vas zanima... Slasna rolada od palačinki s omiljenim keksima None

Kreativni je natječaj predstavljen paralelno s limitiranim izdanjem nazvanim „Firework Oreo“. Novi je okus zapravo poboljšana verzija originala; iznenađenje su pucketavi bombončići pomiješani s punjenjem. Dobre su vijesti iz Orea najviše usrećila skupinu od 5 tisuća obožavatelja imena "Oreo Hunters", kojima je hobi potraga za specijalnim edicijama. 

Parfait Možda vas zanima... Parfait s Oreo keksima, breskvama i borovnicama Kolumne
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.