Gastrolovac Vedran Bošković priprema domaća jela na blagdanskom stolu

Matija Habljak/PIXSELL Za najbolju blagdansku večeru biraj domaće namirnice lokalnih proizvođača
Za najbolju blagdansku večeru biraj domaće namirnice lokalnih proizvođača
Vidi originalni članak

Jedan od svima najdražih blagdanskih trenutaka je svakako okupljanje obitelji i prijatelja oko stola i uživanje u božićnoj večeri. Tada svojim bližnjima želimo ponuditi samo najbolje specijalitete, a što je bolje od domaćih namirnica lokalnih proizvođača?

Naš Gastrolovac Vedran Bošković (Seasoned with love) prepoznao je važnost kupovine lokalnih namirnica od malih proizvođača koji svoje proizvode pripremaju s posebnom brigom. Kupovinom takvih proizvoda sigurni smo da ćemo gostima poslužiti prije svega kvalitetan, ali i ukusan obrok. Isto tako kupovinom domaćih proizvoda pomažemo održati tradiciju i obiteljska poslovanja, a zauzvrat dobijemo kvalitetne namirnice našeg podneblja.  

Koristeći domaće namirnice lokalnih proizvođača Vedran je složio odličnu večeru od tri slijeda. Najprije će poslužiti blagdanske plate u ribljoj i mesnoj varijanti koje su obogaćene mliječnim proizvodima domaćih proizvođača, orašastim plodovima, pačjom paštetom te štapićima od eko seitana i tofua s roštilja. Glavno jelo biti će tradicionalna pečena patka s mlincima od batata i heljde, a kao šećer na kraju dolazi štruca od dizanog tijesta s eko džemom od kupina

Svakako svakodnevno prati naš portal jer te recepti za ova blagdanska jela i trikovi kako složiti savršenu blagdansku platu očekuju kroz nekoliko dana. Do tada stigneš nabaviti sve sastojke sa slasnu večeru, a kod odabira svakako gledaj da se radi o domaćim namirnicama lokalnih proizvođača. 

Posjeti Gastro.hr