Staropramen izazov Izazovi Gastrolovca Vedrana Boškovića i i osvoji paket Staropramen piva! Izazovi Gastrolovca Vedrana Boškovića i osvoji nagradu - Staropramen poklon-paket koji se sastoji od Staropramen piva i… Najave
Prava jesenska poslastic… Iskoristi sezonu buče za pripremu kremaste juhe Buča u kuhinji je pravi vjesnik jeseni ako se mene pita. Iako nam je dostupna tijekom cijele godine ipak nekako s jesen… Kolumne
začinjeno s ljubavlju Pasteis de nata - slatki zalogajčići s lisnatim tijestom Jeste li već probali pasteis de nata, tradicionalne portugalske poslastice od lisnatog tijesta? Kolumne
začinjeno s ljubavlju Ova izvanredna torta neodoljivo podsjeća na knedle sa šljivama Knedle sa šljivama su jedan od pravih i prvih vjesnika jeseni i jedno su od omiljenijih jela kod nas. One klasične s kr… Kolumne
začinjeno s ljubavlju Zapečeni štrukli - za svaku priliku i u svako doba godine Štrukli su još jedno naše tradicionalno jelo u kojem baš uživam i rado ga spremam. Kolumne
ADVENTSKI KALENDAR Kako pripremiti ukusne domaće karamele s nekoliko sastojaka? Jestivi božićni pokloni uvijek su dobra ideja pa sam se tako i ja odlučio poigrati s nekoliko sastojaka kako bi dobio o… Špajza
u ekspres loncu 3 super brza recepta gastro znalaca iz mikrovalne pećnice! U najnovijoj epizodi emisije „U ekspres loncu“, Darko Kontin ugostio je Vedrana Boškovića, ovogodišnjeg nositelja titul… Najave
GASTRO ZVIJEZDA 2019. Pogledaj kako je bilo na proglašenju Gastro zvijezde U Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade proglasili smo najbolje food blogere 2019. godine. Pogledaj kako nam … Špajza
GASTRO ZVIJEZDA 2019. Vedran Bošković: "Čestitke stižu čak iz Australije" Otkako je proglašen Gastro zvijezdom 2019. godine, Vedranu su čestitke stigle čak iz daleke Australije... Špajza
Začinjeno s ljubavlju Nizozemska palačinka s umakom od limuna i bobičastim voćem Na posljednjem gastro meetup-u, na kojem su tema bile palačinke, Vedran s bloga Začinjeno s ljubavlju pripremio nam je … Kolumne
Ispitali smo Muškarci u kuhinji: Što to ove jeseni kuhaju domaći foodieji Četiri mušketira domaće gastronomske scene zamolili smo da s nama podijele što se to ove jeseni krčka u njihovim kuhinj… Špajza
Začinjeno s ljubavlju Jedno tijesto, dva recepta: Rolice s pestom i savijača od šljiva Na trećem gastro meetup-u mijesili smo tijesta, kuhali čaj i kavu, a sve smo dodatno začinili kvalitetnim vinima i doma… Špajza
Odbrojavamo... Pripremamo novo, još finije blogersko druženje - evo što kuhamo! Treći po redu Gastro blog meet up održat će se u subotu, 22. rujna, a najpoznatiji domaći blogeri spremat će nam tijest… Najave
Zagreb Chill&Grill Drugi zagrebački Chill&Grill je posjetilo rekordnih 60.000 ljudi Roštiljali su chefovi David Skoko i Priska Thuring, pjevali su Jura Stublić & Film te Letu Štuke. Popilo se 27.000 lita… Špajza
BRZINSKI... Za svaku priliku: Domaći krekeri sa sirom Vedran s bloga Začinjeno s ljubavlju s vama dijeli svoj recept za jednostavne i zarazne krekere od sira! Recepti
Začinjeno s ljubavlju Genijalno: Fini, gusti gulaš od veprovine u kruhu Nema boljeg jela za hladne dane od finog gulaša na gusto uz čašu finog vina... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Postblagdanski truffles od bijele čokolade Ako vam još uvijek nije dosta slatkog blagdanskog uživanja, donosimo vam recept koji će vas zasigurno oduševiti. Ne zah… Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Fino varivo od crvene leće i sezonskog povrća Stižu nam blagdani, a samim time i pomalo neumjerenosti u jelu i piću. Kod nekih samo naravno, ne kod svih. Ili? Ovo va… Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Slatki projekt: Torta od mrkve s džemom od malina Gledam i ne vjerujem! Zadnja slatki recept napravio sam prije pola godine, a sjećam se kako sam rekao da ću ove godine … Kolumne
Gastro zvijezda Pogledajte kako je bilo na proglašenju Gastro zvijezde Prvu smo Gastro zvijezdu priveli kraju, okrunili smo najbolje food blogere u regiji, a dio atmosfere donosimo vam u kra… Špajza