Gotove za čas posla! Proljetni burrito prema receptu Vedrana Boškovića Ne želiš provesti sate za štednjakom i uvijek si iznova u potrazi za super ukusnim, zdravim i brzim receptima? Gastrolo… Recepti
Dan očeva Video recept: Aromatični janjeći kare s pekarskim krumpirom Danas je dan kada slavimo naše brižne i hrabre očeve, a kako razveseliti oca finim zalogajima zna naš Gastrolovac Vedra… Recepti
začinjeno s ljubavlju Zapečeni štrukli - za svaku priliku i u svako doba godine Štrukli su još jedno naše tradicionalno jelo u kojem baš uživam i rado ga spremam. Kolumne
Staropramen! Pripremi savršeno sočan steak uz ove tajne majstora U suradnji sa Staropramen pivom donosimo malu školu pripreme mesa s našim Gastrolovcima. Steak na posteljici od rukole … Recepti
Podrži domaće proizvođače Gastrolovac Vedran Bošković priprema domaća jela na blagdanskom stolu Za najbolju blagdansku večeru biraj domaće namirnice lokalnih proizvođača Špajza
testirao vedran bošković Španjolsko varivo od slanutka gotovo je za tren Ne moraš provesti nekoliko sati uz štednjak i provjeravati je li varivo skuhano. Pronašli smo puno bržu varijantu Špajza
začinjeno s ljubavlju Ova izvanredna torta neodoljivo podsjeća na knedle sa šljivama Knedle sa šljivama su jedan od jedno su od omiljenijih jela kod nas. Jedan od recepata koji će ti u potpunosti promijen… Kolumne
Pogledaj video recept! Video recept: Pačja prsa u umaku od brusnice i krumpir iz pećnice Naš Gastrolovac Vedran Bošković, jedan od najpoznatijih hrvatskih food blogera i autor bloga "Začinjeno s ljubavlju" o… Recepti
Mjesec ljubavi Osvoji ukusnu večeru koju će ti pripremiti bloger Vedran Bošković i dostaviti d… Dani zaljubljenosti i ljubavi su pred nama. A postoji li bolji način za iskazivanje ljubavi od romantične večere za dvo… Najave
Staropramen izazov Izazovi Gastrolovca Vedrana Boškovića i i osvoji paket Staropramen piva! Izazovi Gastrolovca Vedrana Boškovića i osvoji nagradu - Staropramen poklon-paket koji se sastoji od Staropramen piva i… Najave
Prava jesenska poslastic… Iskoristi sezonu buče za pripremu kremaste juhe Buča u kuhinji je pravi vjesnik jeseni ako se mene pita. Iako nam je dostupna tijekom cijele godine ipak nekako s jesen… Kolumne
začinjeno s ljubavlju Pasteis de nata - slatki zalogajčići s lisnatim tijestom Jeste li već probali pasteis de nata, tradicionalne portugalske poslastice od lisnatog tijesta? Kolumne
ADVENTSKI KALENDAR Kako pripremiti ukusne domaće karamele s nekoliko sastojaka? Jestivi božićni pokloni uvijek su dobra ideja pa sam se tako i ja odlučio poigrati s nekoliko sastojaka kako bi dobio o… Špajza
u ekspres loncu 3 super brza recepta gastro znalaca iz mikrovalne pećnice! U najnovijoj epizodi emisije „U ekspres loncu“, Darko Kontin ugostio je Vedrana Boškovića, ovogodišnjeg nositelja titul… Najave
GASTRO ZVIJEZDA 2019. Pogledaj kako je bilo na proglašenju Gastro zvijezde U Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade proglasili smo najbolje food blogere 2019. godine. Pogledaj kako nam … Špajza
GASTRO ZVIJEZDA 2019. Vedran Bošković: "Čestitke stižu čak iz Australije" Otkako je proglašen Gastro zvijezdom 2019. godine, Vedranu su čestitke stigle čak iz daleke Australije... Špajza
Začinjeno s ljubavlju Nizozemska palačinka s umakom od limuna i bobičastim voćem Na posljednjem gastro meetup-u, na kojem su tema bile palačinke, Vedran s bloga Začinjeno s ljubavlju pripremio nam je … Kolumne
Ispitali smo Muškarci u kuhinji: Što to ove jeseni kuhaju domaći foodieji Četiri mušketira domaće gastronomske scene zamolili smo da s nama podijele što se to ove jeseni krčka u njihovim kuhinj… Špajza
Začinjeno s ljubavlju Jedno tijesto, dva recepta: Rolice s pestom i savijača od šljiva Na trećem gastro meetup-u mijesili smo tijesta, kuhali čaj i kavu, a sve smo dodatno začinili kvalitetnim vinima i doma… Špajza