Kako su se naši blogeri proveli na #gastrozvijezda meetupu-u

Lidija Lončarić
Osim kuhanja i dvoboja, naši su se blogeri u subotu i sjajno zabavljali. Sve su podijelili na svojim društvenim mrežama, a mi vam prenosimo dojmove.
Vidi originalni članak

Red upoznavanja, degustiranje prezentacijskih jela naših finalista u pretjeranim količinama, red druženja, red kuhanja, pa opet uživanje u fantastičnoj hrani koju su blogeri iz tri glavne kategorije Gastro zvijezde pripremali u dvobojima i sjajno druženje zabilježeno na društvenim mrežama obilježili su subotnji Gastro zvijezda meetup.

 

gastro zvijezda 2018. Meetup blogera: Jelima do titule Gastro zvijezde

 

 

Da dobre zabave nije nedostajalo, uvjerili smo se i listajući objave naših finalista. Što kažu Kiwi go crazy, Slasno i zdravo, Nuts&Walnuts, Geeketa kao predstavnice kategorije Zdrava hrana, koji su dojmovi s druženja tradicionalista dvojca iz Receptture, Forking Croatia, Pregache i Nasje s bloga Mama, ja sam gladan, te kakve su slatke uspomene s meetup-a ponijeli finalisti u kategoriji Slastice i blogeri s blogova Ana's Baking Chronicles, Harry Coopers Food, Mama Drama i Sweet Life by Karla, pogledajte u nastavku.

 

Posjeti Gastro.hr