Najbolji kokteli piju se u londonskom Dandelyanu

Thinkstock
Na sada već tradicionalnoj dodjeli nagrada Spirited Awards, londonski bar Dandelyan pokupio je prvo mjesto u kategoriji koktel barova.
Vidi originalni članak

Dandelyan je smješten unutar Mondrian Hotela u Londonu i proteklog je vikenda proglašen najboljim koktel barom na svijetu. Titula koju nosi nije mala, no nije ju bilo lako ni zaraditi.

 

 

Da su vrhunski kokteli i fantastična usluga najveći faktori kod odabira, dokaz je i ne jedna, već tri novostečene titule. 

Dandelyan je tako na dodjeli Spirited Awards, koja se ove godine održavala po čak 15. put, osvojio nagrade za najbolji hotelski bar, najbolji barski tim i ono najvažnije - najbolji koktel bar.

 

Gdje izaći? Koktel Zagreb: Top 5 mjesta koja morate posjetiti

 

 

 

Nagrade su se dodjeljivale još i u kategorijama za najbolji restoranski bar, najbolji koktel meni na svijetu, barmena godine, najbolju knjigu o koktelima i čitav niz različitih titula koje su odnijeli samo oni najveći i najvažniji u svijetu finih, ozbiljnih koktela.

 

RECEPTI Vrhunski barmen vam otkriva tajne svojih koktela

 

Čitav popis možete pogledati na stranici Tales of the Coctail, a prije toga zavirite u najbolji koktel bar na svijetu. Mi već planiramo put u London!

 

Posjeti Gastro.hr