Top pet slatkih ideja za poklone za Valentinovo

Guliver/Shutterstock
Tvoj bolja polovica je istinski foodie? Za Valentinovo je iznenadi nekim od poklona s naše slatke liste...
Vidi originalni članak

Prema našem mišljenju, kupovina poklona za Valentinovo apsolutno je opravdana ako su dobro promišljeni – i vezani uz gastronomiju. Stoga smo zajedničkim snagama kreirali listu poklona koje bismo i sami voljeli dobiti.

 

Mama drama Puslice su idealni zalogajčići za Valentinovo!

 

Ulaznice za Muzej čokolade

Valentinovo provedite u jedinstvenom muzeju koji se u studenom otvorio u Varšavskoj. Ako vaša bolja polovica voli čokoladu, bit će vam zahvalna za izvrsnih sat ili dva provoda uz testiranje različitih vrsta.

Kvasomanija

Ništa nas od hrane ne asocira više na ljubav i obitelj od kruha, osobito domaćeg. Partneru ili partnerici koji vole mijesiti tijesta možete pokloniti ovu divnu kuharicu slovenske blogerice Anite Šumer u kojoj je detaljno opisan proces pripreme sourdough specijaliteta.

O'š kolač namaz

Foodieji će teško odoljeti kremastom namazu od čokolade i lješnjaka, osobito onom iz radionice pastry chefice Tee Mamut. Ako ste u blizini HNK u Splitu, navratite u O'š kolač po kremasti namaz i iznenadite voljene odličnim doručkom.

Naravno, usput kupi i ponesi i pokoji kolač.

 

Koju biraš? Za Valentinovo iznenadi dragu osobu slasticama u obliku srca

 

Vrsna chocolates

Čokoladarnica Vrsna iz Sesveta proizvodi odlične čokolade i praline, ali i ruby čokoladne pločice s pistacijom i malinom. Upravo je Valentinovo idealna prilika za poklanjanje ruby čokolade, najnovije vrste karakteristično ružičaste boje.

Naravno, uvijek možete igrati na kartu dobrog vina i pralina ili izvesti partnera/icu na večeru. Brzo rezervirajte svoja mjesta jer je Valentinovo jedan od najdinamičnijih dana za ugostiteljske objekte s dobrom reputacijom.

 

Mama drama Za zaljubljene: Cupcakes s limunom i svježim sirom

Posjeti Gastro.hr