Novo: Cjedilo za agrume i kuhalo za vodu

Promo
Bosch nas uvijek iznenađuje sjjanim novitetima, pa pogledajte što su nam pripremili za ove jesenje dane...
Vidi originalni članak

Cjedilo za agrume VitaStyle Citro

- Kad se elegancija susretne sa svježinom.

Praktično 2-u-1 cjedilo za agrume: nakon cijeđenja, sok se može poslužiti iz elegantnog staklenog vrča. Dizajnerska ikona među citrusetama  može biti ukras svake kuhinje. 2u1 citruseta izuzetno je praktična jer nakon cijeđenja agruma, sok se može servirati direktno iz elegantnog staklenog vrča kapaciteta 1000 ml (1l).

Idealna je za pripremanje kako velikih tako i malih količina soka: za velike količine u vrč, a za manje u spremnik citrusete. Dvosmjerna rotacija omogućava efikasno cijeđenje agruma u puno kraćem vremenu. Prikladna je za sve veličine agruma jer posebna konusna izvedba omogućava cijeđenje malih i velikih agruma. Snaga motora je 40 W i dostatna je za obradu i velikih količina limuna, naranči ili grapefruta.

U koliko se sok ne popije odmah tu je praktičan poklopac kojim se jednostavno poklopi posuda i pohrani u hladnjak.  Posebno obrađene čiste površine citrusete omogućuju izuzetno jednostavno čišćenje i svi odvojivi dijelovi su perivi u perilicama za posuđe. Citruseta je opremljena i "DripStop" sistemom koji sprječava kapanje soka.

 

Kuhalo za vodu cordless Styline

- Za ljubitelje dizajna i toplog čaja stvoreno je kuhalo za vodu s automatskim isključivanjem i zaštitom od pregrijavanja i isušivanja.

Ovo markantno kuhalo za vodu snage 2400 W služi  za pripremanje različitih toplih napitaka koji  naš dan čine još ugodnijim i ljepšim. U kuhalu se može pripremiti do 1,5 litre napitka. Upotreba je izrazito jednostavna i sigurna jer je kuhalo opremljeno sa sigurnosnim prekidačem za automatsko isključivanje kod točke vrenja i zaštitom od isušivanja. Kuhalo možemo na podlošku rotirati za 360° i ono se s njega može vrlo jednostavno podizati  te isto tako i ponovno staviti.

Pravi ljubitelji čaja znaju da temperatura vode treba savršeno odgovarati pojedinoj vrsti čaja — jer se samo tako okusi mogu potpuno razviti. Kako biste to postigli, sada možete podesiti temperaturu vode na četiri razine — od 70°C do 100°C — putem LED zaslona koji pokazuje kada se dosegne određena razina temperature.

Kuhalo za vodu je opremljeno i funkcijom “Keep Warm” za konstantno održavanje temperature. Dno posude je napravljeno od nehrđajućeg čelika, a grijači su radi sigurnosti pokriveni. Filter za vodeni kamenac se može ukloniti radi čišćenja i napravljen je od nehrđajućeg čelika. Razina vode u kuhalu može se očitati na vanjskoj strani vrča. Poklopac vrča može se otvoriti pritiskom na gumb, a može se i zaključati. Priključni kabel se može jednostavno sakriti u poseban utor za lako spremanje kuhala.

Kuhalo za vodu BOSCH Styline prekrasan je poklon u ovo blagdansko vrijeme darivanja koje nam već kuca na vrata.

Posjeti Gastro.hr