Oprah se osramotila, Jamie priskočio u pomoć

@oprah, Instagram
Poznata američka javna ličnost Oprah Winfrey na svom je Instagramu objavila fotografiju biljke misleći da je riječ o kopru...
Vidi originalni članak

Američka voditeljica Oprah Winfrey najpoznatija po vlastitoj emisiji The Oprah Winfrey Show nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se nalazi košara prepuna neobičnih plodova, a ispod fotografije svoje je pratitelje upitala što da radi s toliko - kopra.

 

EKSPERIMENT PRED KAMERAMA O, Bože... Ne želite kuhati kao ove poznate dame


 


Već na prvi pogled vidljivo je kako riječ nije o kopru već komoraču na što ju je odmah upozorio njezin prijatelj i poznati svjetski chef Jamie Oliver. 

"Ej, to je komorač. Ja ga volim pečenog, sporo prženog dok ne postane slatkast ili tanko sjeckanog na salatu s maslinovim uljem i paprom. Preukusan je. Uživaj", komentirao je ispod fotografije Jamie. 

 

Kako najbolje iskoristiti komorač

 

Oprah je odmah zahvalila te priznala grešku komentirajući kako nije ni čudo da nije znala što da radi s toliko bilja kada nije znala ni kako je zapravo riječ o komoraču. Dodala je još kako će se držati već poznatih osnova jer su Jamiejevi savjeti ipak malo prefancy za njezino kuhanje.

 

Špajza Divlji komorač: Sjajan začin ne samo u mediteranskoj kuhinji!

 

Kako listovi komorača i kopra poprilično sliče, Oprah ćemo oprostiti ovu zabunu vodeći se onom tko kuha, taj i griješi...

Posjeti Gastro.hr