mudri savjeti Savjet Dr. Oza kako da se ne udebljamo za blagdane: "Ne moraš pojesti baš svaki… Dr. Oz zna kako jesti na uredskim blagdanskim domjencima, a ne dobiti ni gram Špajza
sigurnost prije svega Kako flambirati bez da zapalimo kuhinju Flambiranjem jelu dodajemo divne okuse, no kako je riječ o relativno opasnoj kulinarskoj tehnici donosimo savjete chefo… Špajza
savjeti Paula Hollywooda Nema dobrog prhkog tijesta bez čiste pećnice! Uz ove savjete slavnog pekara i slastičara Paula Hollywooda tvoje prhko tijesto neće više nikad puknuti, bit će jako uk… Špajza
upute korak po korak Kako tostirati lješnjake u 3 brza i jednostavna koraka Tostirani lješnjaci puno su aromatičniji od sirovih, te slasticama daju poseban okus. Za njihovo tostiranje, potrebno j… Špajza
Tips & Tricks Kako unaprijed napraviti šlag, a da ne ispadne tužno U kuhinji postoji nekoliko istina koje se ne preispituju. Prva: nitko ne voli kad desert zakasni. Druga: šlag u spreju … Špajza
OPREZ! Pranje ovih 6 namirnica prije kuhanja jako je opasno! Ovih 6 namirnica nikad ne bismo smjeli prati prije kuhanja, stručnjaci upozoravaju i objašnjavaju zašto... Špajza
super savjeti Slavni chefovi otkrili tajne najboljeg pečenog krumpira Slavni chefovi Gordon Ramsay, Jamie Oliver i Nigella Lawson otkrivaju male tajne pomoću kojih pripremaju najhrskaviji p… Špajza
Pametan izbor Ove žitarice su stvarno zdrav izbor za doručak Kako prepoznati koje pahuljice ti stvarno daju energiju, vlakna i dobar doručak bez da ti "padne šećer" sat vremena kas… Špajza
SLASNE TAJNE Zaboravi sve što znaš o prokulicama - ovaj trik ih pretvara u slasnu senzaciju! Chefovi otkrivaju: Ovo je trik za savršeno hrskave prokulice baš svaki put (i smiješno je jednostavno) Špajza
oprez! 7 ostataka hrane koji se pokvare brže nego što misliš Optimistično gurneš posudu s ostacima od ručka u hladnjak i kažeš si "pojest ću to sutra". A sutra postane prekosutra, … Špajza
super trikovi Trikovi s čokoladom koji će ti dobro doći ovih dana Čokolada je većini omiljena (slatka) namirnica, no treba paziti ne određene detalje kad koristiš čokoladu u pripremi sl… Špajza
super savjeti Zašto je lovorov list neophodan u kuhinji? Chefovi često savjetuju kako je jedan od začina koje obavezno moraš imati - lovorov list. Može se staviti u baš sva jel… Špajza
Imamo rješenje Zašto je sotirani špinat gorak i kako to popraviti Da, znamo, gorki špinat je prava okusna noćna mora. Ali... Uz nekoliko jednostavnih trikova, ovo povrće može postati pr… Špajza
super savjeti Znamo kako sačuvati okus i svježinu kave u zrnu Mali vodič kroz svijet kave u zrnu... Špajza