Tips & Tricks Do perfektnih palačinki uz sedam primjenjivih savjeta Palačinke dolaze u tisuću varijanti, no za pripremu mekih i ukusnih palačinki postoji samo nekoliko pravila. Špajza
Eco friendly Donosimo ti pet savjeta za eko održivost u kuhinji Ekološka održivost u kuhinji jedan je od najjednostavnijih koraka ka ekološkoj osviještenosti pojedinca, a sve se u osn… Špajza
mali savjeti Izbjegni četiri najčešće greške u pripremi palačinki Bez obzira na to voliš li crepes ili američke palačinke, ili pak možda neobične dutch baby iz pećnice, neka su pravila … Špajza
dobro je znati Isprobaj deset trikova za pripremu odličnih keksića Iskoristi ove savjete i rezultati će te oduševiti! Pobrini se samo da količina pripremljenih keksića bude dovoljna za s… Špajza
PRIPAZI! Chef Matko otkriva svoj trik za najsočniju piletinu Iako se priprema jednostavno, glavni izazov je izbjeći pretjeranu suhoću piletine. Za to postoji nekoliko trikova, a mi… Recepti
Koristiš li ulje? Izbjegni pet velikih grešaka pri kuhanju tjestenine Tjestenina je vrlo vjerojatno jedno od prvih jela koje si pripremila, ali greškice se svima potkradu... Špajza
najbolji trikovi Ove namirnice ujedno su i odlična sredstva za čišćenje! Postoji mnoštvo načina da očistiš dom bez pomoći sredstava za čišćenje... Špajza
PRSTOHVAT OKUSA Top 5 začina koje moraš imati u svojoj kuhinji Kad jednom zakoračiš u svijet začina, postat će ti jasno zašto su mamine lazanje uvijek finije od tvojih iako ste slije… Špajza
brzo i jednostavno Ovo je najbolji način za podgrijavanje pizze na društvenim mrežama Ako koristiš mikrovalnu ili pećnicu za podgrijavanje pizze, to radiš pogrešno. Špajza
Kako ti kupuješ? Prije odlaska u trgovinu pročitaj ovih sedam savjeta! Odgodi kupovinu i prvo pročitaj ovo! Špajza
SAVJETI Do savršenog kruha uz savjete Paula Hollywooda Apsolutni vladar kruha i peciva, Paul Hollywood, podijelio je sa svojim obožavateljima nekoliko savjeta zbog kojih više… Špajza
Jesi li znala? Vrijeme keksića: Kako pravilno čuvati omiljene slatke zalogaje Na pečenje keksića bacamo se i do dva tjedna prije Božića, a kako ih održavamo svježima, pročitajte u nastavku. Špajza
Trikovi i savjeti Tajna savšenog quicha krije se u ova tri trika Quiche ili pita - savršeno kremasti nadjev i savršeno hrskavo tijesto. Ali kako to postići? Špajza
dobro je znati Saznaj koju je hranu potrebno kuhati, a koju ipak nije Donosimo vam neke činjenice zbog kojih je određenu hranu bolje kuhati. Špajza
Korak po korak Hrskavo, meko, tekuće: Savršeno pečeno jaje na oko Uz nekoliko jednostavnih koraka nauči pripremati najfinije jaje na oko. Postupak ponavljaj dok ga ne usavršiš, a zatim … Špajza
Nekoliko savjeta Zalihe za zimu: Napravi i pravilno zamrzni pire od bundeve Iskoristi sezonu bundeve i pripremi zalihe kremastog pirea za cijelu godinu. Špajza
Trikovi i savjeti Tajna savršeno kuhane riže krije se u omjeru vode Čini se jednostavno skuhati običnu rižu, no činjenica je da većini ispadne ili prekuhana ili nedovoljno kuhana. Ova ame… Špajza
Međunarodni dan piva Cijelog ste života krivo pili pivo! U ovom razdoblju, kada je pivo izuzetno popularno i otvaraju se brojni mali pogoni, zaista je bitno obratiti pozornost … Špajza
Mali gastro trikovi Domaći burgeri - ove tri stvari najčešće radite pogrešno Mali trikovi pomoći će vam u pripremi najfinijih domaćih burgera. Ne brinite, nije komplicirano. Trebat će vam samo dob… Špajza
Blagdanski ručak Sočna purica po receptu chefa Marka Palfija Da bi ostala sočna, aromatizirani maslac treba umasirati u džep između prsa i kože, a reže se tek pola sata nakon pečen… Recepti