Živo i fino 7 fermentiranih namirnica s više probiotika od jogurta Probiotici su mnogo više od trenda, organizam ih doslovce treba da bi bio u formi. Otkrij sedam prirodnih izvora dobrih… Špajza
Pametan miks 5 sastojaka koji ti potajno kvare smoothie Ne, nije svaki smoothie automatski zdrav samo zato što ga piješ iz staklenke s metalnom slamkom. Neki sastojci mogu ti … Špajza
Kulinarski as iz rukava Otkrij zašto je bolje kuhati s rajčicama iz limenke Iako zvuče zdravije, svježe rajčice često su okusno razočaranje. Otkrivamo zašto konzervirane rajčice često pobjeđuju i… Špajza
od njoka do torte... Super ideje kako iskoristiti ostatke palente Uz naše savjete ostatke palente pretvori u prefina nova jela Špajza
Ljubav na žlicu Pogreške zbog kojih ti juha svaki put bude bezukusna Prava domaća juha ne mora se kuhati cijeli dan, ali zahtijeva malo više pažnje od "sve u jednom potezu". A ako ti staln… Špajza
super savjeti Mala izmjena u receptu može posve promijeniti okus keksa Ne trebaš biti slastičar da bi tvoji keksići s čokoladom imali bogat, orašast i raskošan okus. Dovoljno je da znaš ovu … Špajza
slana zimnica Usoljeni limuni - tajna savršenog okusa brojnih jela Usoljeni limuni obogatit će okus brojnih jela - od pečenki, juha, variva, pa sve do salata. Iako se mogu nabaviti u trg… 25' 0' 20 Recepti
super savjeti Uz jednostavan trik održi kruh svježim Isprobaj jednostavan trik s celerom i maksimalno produlji rok upotrebe kruha Špajza
super savjeti Koja je tajna savršeno mekanog mesa za gulaš? Zaboravi žilavo meso! Uz ove jednostavne savjete, tvoj gulaš će svaki put biti savršeno mekan i sočan Špajza
super trikovi Top trikovi kako mikrovalna može spasiti stvar u kuhinji Nema potrebe da mikrovalna pećnica skuplja prašinu dok ostatak kuhinje radi punom parom. Uz ove jednostavne trikove, po… Špajza
Tips & Tricks Tajna najhrskavijeg pečenog krumpira je u ovom jednostavnom sastojku Zaboravi masnoće, tajne temperature i komplicirane korake. Trik za savršeno pečeni krumpir dolazi iz kutije koja ti vje… Špajza
istražili smo... 7 pogrešaka koje svi radimo kad kupujemo čokoladu Cijena, postotak kakaa, etikete, podrijetlo… Kroz čokoladnu policu u dućanu šeta više zabuna nego kalorija. Evo kako ne… Špajza
kada se koriste... Soda bikarbona ili prašak za pecivo - što je bolje, i zašto? Neki recepti spominju prašak za pecivo, a drugi sodu bikarbonu. Neki recepti čak i kombiniraju oboje. No znaš li zašto … Špajza
dobar tek! Trikovi slavnih chefova za savršeno sočnu puricu Uz ovih 8 trikova profesionalnih kuhara baš svaki put pripremi najsočniju puricu, zvijezdu tvog blagdanskog stola Špajza