Doznajemo... Koliko tvrdo kuhana jaja mogu stajati u hladnjaku? Skuhati pun lonac jaja je lako, ali koliko će dugo tvrdo kuhana jaja biti sigurna za konzumaciju? Stručnjaci imaju odgo… Špajza
super savjeti Kako savršeno skuhati rižu baš svaki put Kada radiš rižu kao prilog bitno je da zrna budu odvojena, nikako ljepljiva Špajza
Kraljice proljetnog stola Kako zamrznuti šparoge i sačuvati im okus i teksturu Saznaj kako pravilno zamrznuti šparoge i kako ih koristiti u jelima a da ne izgube svježinu i hrskavost 20' 30' 6 Špajza
TEKUĆE ZLATO Zašto chefovi čuvaju vodu u kojoj se kuhala tjestenina? Od vode u kojoj se kuhala tjestenina napravi odličan umak i savršeno mekani kruh! Špajza
bez prekuhavanja Skuhaj šparoge sous vide, da budu savršene baš svaki put Uz sous vide metodu kuhanja dobit ćeš svaki put savršeno kuhane šparoge – sočne, hrskave i prepune arome 5' 10' 4 Recepti
slasna fora JAKO FINO Napravi krutone od palente i ubaci ih u salatu Zaboravi tvrde kockice kruha koje jedva možeš prožvakati. Ovi zlatno-hrskavi zalogaji od palente popravit će baš svaku … Recepti
slatki savjeti SUPER TRIK Kako 'popraviti' napukli cheesecake Slastičarka i food blogerica Dayne C. otkrila je kako bez muke 'popraviti' cheesecake koji je napukao u pećnici. I djel… 33' 0' 8 Špajza
bez živciranja Znamo kako pravilno rastopiti čokoladu Nauči trikove profesionalaca i otkrij kako pravilno rastopiti čokoladu da dođeš do savršene svilenkaste i glatke tekstu… Špajza
super savjeti Što kad ti ostane polovica avokada? Imamo super ideje! Spasi avokado od propadanja i isprobaj nezaboravne recepte! Recepti
super savjeti Kako najlakše očistiti i filetirati srdele? Chef Berislav Lacković otkrio nam je kako najlakše očistiti kraljicu ribe - srdelu, te kako od srdela bez muke napravit… 20' 15' 4 Špajza
super savjeti Znamo kako pojačati okus čokolade u desertima! Ako u čokoladni umak ili fondue dodaš prstohvat espresso praha on će biti puno ukusniji, a i druge slastice s čokoladom… Špajza
sigurnost hrane Je li sigurno podgrijavati ostatke hrane više puta? Podgrijavaš ostatke hrane više puta? Saznaj kada to postaje rizično i kako izbjeći probleme Špajza
s tržnice Stigle prve divlje šparoge, koja je razlika od uzgojenih? Na tržnicama su se pojavile prve divlje šparoge! Istražujemo razliku između divljih i uzgojenih šparoga, ali donosimo i… 10' 10' 4 Špajza
super ideje Ricotta je svestrana, evo što sve od nje možeš pripremiti... Imamo nekoliko slatkih i slanih ideja za ono pakiranje ricotte koje čeka svoj red Špajza