Ove godine na Bundeku grila i ekipa Starog Puntijara

Gastro
Prvi maj provedite na Bundeku, gdje se chilla i grilla bez prestanka. Uživajte u suncu, brojnim događanjima, pivu, koktelima i specijalitetima s grilla koje za vas priprema Stari Puntijar.
Vidi originalni članak

Stari Puntijar jedan je od najdugovječnijih zagrebačkih ugostiteljskih objekata, ali i prava mala riznica gastronomske povijesti. Ostaju vjerni tradiciji i pripremaju domaće specijalitete, a često inspiraciju vuku i iz fundusa nekoliko stoljeća starih kuharica.

Za svoj su se prvi Chill&Grill odlično spremili i prilagodili ponudu festivalskoj publici koja želi bogat i sočan obrok. Nude dva odlična sendviča, s piletinom te ramstekom, uz dodatak povrća na žaru i domaćeg hamby umaka. 

U ponudi Starog Puntijara su i klasici s grilla – gurmanska pljeskavica te ćevapi s lepinjom. Ono što se svakako isplati probati su marinirana rebarca i BBQ Fantasy, veliki ražnjić s ramstekom i povrćem. 

„Jako smo zadovoljni odazivom za vikend, a nadamo se da će slično biti i danas, na Prvi maj. Odlično je vrijeme, dođite na Bundek i isprobajte naše specijalitete“, poziva ekipa Starog Puntijara.

SPONZORI CHILL&GRILLA:

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.  

 

Posjeti Gastro.hr