Pohani kruh u posve novom ruhu - za prste polizati!

Your browser doesn’t support HTML5 video

Karina Šiždrak
Divne okuse djetinjstva pretvorite u sadašnjost, a zatim ih još malo poboljšajte pa uživajte u fantastičnim zalogajima nekog novog pohanog kruha
Vidi originalni članak

Klasičnu pripremu pohanog kruha dotjerajte pa uživajte u slasnim zalogajima sa sirom i šunkom.

Idealan za doručak, ali i brzinsku večeru, pohani kruh na ovaj način donijet će raskošnije okuse upravo zbog dodatka senfa, sira i šunke. Također, senf možete zamijeniti kečapom ili majonezom dok pri posluživanju možete preklopiti dvije polovice kruha te uživati u bogatom, posve drugačijem toplom sendviču.
 

kruh Za bolje jutro: Pohani kruh sa svježim sirom


Sve što trebate jest umutiti jaja, dodati malo mlijeka pa sve dobro povezati. Začiniti soli i paprom, a poželite li, dodati možete i sitno sjeckano začinsko bilje.

U smjesu jaja i mlijeka ubacite kruh koji ste narezali na kriške pa ga dobro natopite. Pecite ga u vrućem ulju, a kada dođete do faze okretanja, već ispečenu stranu premažite omiljenim umakom pa dodajte sir i šunku.

Cijeli postupak pogledajte u videu!

Your browser doesn’t support HTML5 video

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr