Klasičnu pripremu pohanog kruha dotjerajte pa uživajte u slasnim zalogajima sa sirom i šunkom.
Idealan za doručak, ali i brzinsku večeru, pohani kruh na ovaj način donijet će raskošnije okuse upravo zbog dodatka senfa, sira i šunke. Također, senf možete zamijeniti kečapom ili majonezom dok pri posluživanju možete preklopiti dvije polovice kruha te uživati u bogatom, posve drugačijem toplom sendviču.
Sve što trebate jest umutiti jaja, dodati malo mlijeka pa sve dobro povezati. Začiniti soli i paprom, a poželite li, dodati možete i sitno sjeckano začinsko bilje.
U smjesu jaja i mlijeka ubacite kruh koji ste narezali na kriške pa ga dobro natopite. Pecite ga u vrućem ulju, a kada dođete do faze okretanja, već ispečenu stranu premažite omiljenim umakom pa dodajte sir i šunku.
Cijeli postupak pogledajte u videu!
Dobar tek!