Pratiš blogere koji se bave zdravom ili vege hranom? Prijavi ih!

Shutterstock
Do kraja prijava za četvrto izdanje Gastro zvijezde preostala su samo dva dana. Što čekaš?
Vidi originalni članak

Pratiš blogera kojem vjeruješ kad su u pitanju zdrava prehrana i nutricionizam? Znaš nekog vegetarijanca ili vegana koji izvrsno kuha, fotografira, piše i rastura na društvenim mrežama? Netko zadovoljava sve ove kriterije i još te redovito poziva na ručak? Prijavi ga i omogući mu da postane sljedeća Gastro zvijezda!

Partner ove kategorije je Nikas.

Na blogovima ovakve tematike i mi nerijetko tražimo informacije i inspiraciju pa smo pokrenuli kategoriju Zdrava i vege hrana. Omogući svojim favoritima da sudjeluju i osvoje vrijedne nagrade; sve što trebaš je kliknuti mišem i kopirati link na blog. Imaj na umu da prijave traju do petka, 6. studenog, do 16 sati. 

 

Gastro zvijezda 2020. Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2020.!

 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji četvrtu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie.

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. Partneri projekta su Korlat i Nikas, a za nagrade će se uz dva već spomenuta partnera pobrinuti i KitchenAid. Prijavi se!  



PRAVILA Pravila natječaja "Gastro zvijezda 2021"

Posjeti Gastro.hr