Pogledajte što skriva ljetna kuharica Darka Kontina

Lidija Lončarić
Mala i slatka, Darkova mini ljetna kuharica stane u svaki džep i torbu pa je idealna i za ponijeti na put. Imali smo je prilike prolistati među prvima, a kako izgleda, pogledajte u nastavku...
Vidi originalni članak

Darkova Web kuharica poprilično je poznato web odredište za sve one s imalo interesa za gastronomsku tematiku i domaću gastro scenu. Osoba koja stoji iza svega toga, vrijedan i kreativan Darko Kontin, u svojoj je blogerskoj karijeri sudjelovao u brojnim gastro radionicama i projektima pa stoga ne čudi njegov posljednji pothvat - kreiranje mini ljetne kuharice.

 

 

Baš kao i na blogu, Darko je za ljetno izdanje kuharice odabrao svoje najbolje recepte, pa tako u ovom slatkom mini izdanju možete pronaći mini pizze s omiljenim tikvicama, kremaste deserte i elegantni finger food. Osim toga, u Darkovoj kuharici završio je i jedan od naših najčitanijih recepata - mojito cheesecake. 

 

pripremio darko kontin Uz mojito cheesecake vrućine se lakše podnose

Ljeto na tanjuru Kozice pohane u kokosu sa salsom od ananasa

 

 

Ovo džepno izdanje idealno je za listanje kod kuće, ali i za ponijeti na posao ili putovanje. Inspiracije nikad dosta! 

Darkova mini ljetna kuharica stigla nam je poštom, a zatim je preostalo samo još pripremiti grickalice i fini umak, pa se baciti na slasno listanje. Digitalno izdanje kuharice potražite na Darkovom blogu.

 

Posjeti Gastro.hr