Što se nalazi u ovogodišnjoj oskarovskoj poklon vrećici?

PIXSELL/AGEFOTOSTOCK ; Dobitnici Oscara dobili su i bogate vrećice s poklonima
Zavirili smo u skupocjenu poklon vrećicu koju dobivaju nominirani za Oscara...
Vidi originalni članak

Svi nominirani u glumačkim kategorijama te u kategoriji za najboljeg redatelja kući su otišli kao dobitnici - poklon vrećice vrijedne više od 200 tisuća dolara. Pakete, s natpisom Everyone Wins, već tradicionalno dijeli marketinška agencija Distinctive Assets. Naravno, marketinška tvrtka darove ne plaća iz svojeg džepa, već ih dobiva u suradnji s onima koji bi htjeli da njihove proizvode koriste oskarovci.

No, što je toliko vrijedno u običnom poklonu?

Popis je podugačak, pa je najbolje da zavirimo u oskarovsku vrećicu i pogledamo koji se gastro pokloni nalaze u njoj...


Što se nalazi u ovogodišnjim "vrećicama"?

Ovogodišnja poklon vrećica prepuna je luksuznih darova, no prije svega nosi i snažnu poruku. "Željeli smo da vrećice imaju veću svrhu od: 'Evo torbe pune besplatnih stvari'", rekao je 49-godišnji osnivač Distinctive Assetsa,  Lash Fary. "Dakle, svi pokloni iz ovogodišnje vrećice dolaze iz tvrtki koje su u vlasništvu žena, tvrtki u vlasništvu crnaca, poduzetnika s invaliditetom”, poručio je Fary. 

Paket je prepun iznenađenja: meditativna traka za glavu, savjetovanje s plastičnim kirurgom, luksuzna e-cigareta, odmor u Švedskoj, masaža u Kaliforniji, privatni trener i različiti kozmetički tretmani samo su dio poklona, a tu su još i brojni izleti, umjetnička djela, iznajmljivanje luksuznih automobila, gadgeti, grickalice, proizvodi za osobnu njegu, nakit. 

Delikatese...

Od gastronomskih delicija u paketu se nalaze keksi i oblatne prekrivene čokoladom, slatki i slani orašasti plodovi i luksuzna alkoholna pića. Firma Karma nuts darovala je svoje premium pakete orašastih plodova. 

 U poklon paketu nalazi se i velika kutija Bahlsen keksa, sastavljena od 10 različitih vrsta keksa i oblatni prekrivenih čokoladom. 


“Moderna kuharica”

U ovogodišnjem poklon paketu nalazi se i kuharica, ali naravno ne uobičajena kuharica!  Kuharica imena “Don't Cookbook by Postmates” je kuharica bez recepata. Recepte su zamijenili QR kodovi najpopularnijih jela iz lokalnih restorana koja su dostupna putem aplikacija za dostavu hrane. Sigurni smo da će dobitnici uživati u luksuznoj ponudi restorana, a svakako treba naglasiti da dio prihoda od svake prodaje odlazi radnicima restorana pogođenim pandemijom Covid-19. 

 

Skupocjena alkoholna pića

Nominirani koji više vole opuštanje uz alkohol razveselit će se ekskluzivnim pićima. U vrećici se, naime, nalaze vrhunska alkoholna pića poput tekile Antigua Cruz, viskija Weed starog dvije godine, votke Trust Me i mnogih drugih pića koja su sasvim dovoljna za dobar tulum nakon dodjele Oscara.

Tequile Antigua Cruz Anejo Cristalino napravljena je od čiste agave, a izrađena je u malim serijama. Trust Me votka sadrži 23- karatne jestive zlatne čestice i posebno je izrađena za ovu priliku. Među poklonima ističe se i paket luksuznih čajeva 'Luxe Gold Organic Tea Starter Kit' koji dolazi iz firme Cup of te.

 

Recept za prave gurmane...

Poznati kuhar Rocco DiSpirito podijelit će nominiranima, nikad objavljeni recept za carbonaru. "To je jelo od četiri sastojka, slanine, jaja, sira i tjestenine, jedno je od najjednostavnijih jela u povijesti talijanske kuhinje, ali ujedno je i jedno od najtežih jela ako ga želiš ispravno pripremiti,” rekao je DiSpirito. DiSpiritov će NFT (nezamjenjivi token) recept ući u povijest kao prvi token za hranu i recept na kripto-blockchainu. 

 

 

 

Jelovnik Wolfganga Pucka Što su to jele zvijezde na 92. nagradi Oscara..

Posjeti Gastro.hr