Zaradite 55 000 dolara samo jednim smokićem

Thinkstock
Tvrtka Cheetos, u svijetu najpoznatija po svom specifičnom smokiju, sada je otvorila natječaj na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani, a cilj je pronaći najneobičnije oblike smokija...
Vidi originalni članak

Domognete li se vrećice omiljenog američkog smokija Cheetos, velike su šanse da ćete u njoj pronaći neobičan oblik koji će vas podsjetiti na nešto poznato, a zatim vas odvesti do nagrade od 55 000 dolara. 

Naime, Cheetos je otvorio natječaj u kojem pozivaju ljubitelje njihovog smokija da pronađu oblike koji sliče na, primjerice, životinje, ljude ili stvari te fotografije pronađenih primjeraka prijave na njihovu stranicu. Najbolji oblik bit će odabran glasovanjem koje traje čitavo ljeto.

 

Divan spoj! Krumpir bruschette - grickalice koje oduševljavaju

 

 

Osim bogate novčane nagrade, najbolji cheetosi bit će izloženi u muzeju u sklopu promotivne Cheetos izložbe u kojem se već nalazi soba izrađena od smokija te različiti oblici ljudi, životinja i mjesta, također izrađeni samo od Cheetos smokića.

 

kakva prevara! Kupujemo li umjesto čipsa zrak u vrećici?

 

Kako biste se na pravi način inspirirali, pogledajte kakvi se primjerci već nalaze u stanovitom muzeju koji, zanimljivo, uz ovu izložbu, izlaže i komad ugljena s Titanica.

Prijaviti se možete na Cheetos službenim stranicama, a detalje o čitavom natječaju potražite u videu.
 

 

Važno je spomenuti kako je i Oreo nedavno izbacio sličan natječaj za sve slatkoljupce. Za svakog ponešto!
 

Kakav natječaj! Osvojite pola milijuna dolara za novi okus Orea!

Posjeti Gastro.hr