Znaš nekog tko pravi izvanredne slastice? Prijavi ga!

Shutterstock
Preostalo je još nekoliko dana do završetka prijava za četvrto izdanje Gastro zvijezde. Prijavi sebe ili svoje favorite!
Vidi originalni članak

Opsjednuta si izradom i dekoriranjem slastica? Neumorno iščitavaš kuharice, gledaš kulinarske showove, učiš i primjenjuješ to znanje? Ako je odgovor na ova pitanja pozitivan, a pri tome si vješt/a s fotoaparatom i riječima, prijavi se i sudjeluj u natječaju Gastro zvijezda. Naravno, prijaviti možeš i svoje favorite iz svijeta gastro blogera. 

Sve to možeš odraditi klikom na web stranicu Gastro zvijezde i upisivanjem linka koji vodi na blog koji želiš prijaviti. Prijave zatvaramo u petak, 6. studenog, u 16 sati. 

 

Gastro zvijezda 2020. Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2020.!

 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji četvrtu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie.

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. 

Partneri projekta su Korlat i Nikas, a za nagrade će se uz dva već spomenuta partnera pobrinuti i KitchenAid. Prijavi se!

 

PRAVILA Pravila natječaja "Gastro zvijezda 2021"

Posjeti Gastro.hr