Najave 05. svibnja 2017.

Grill & chill ponuda iz Lidla

foto: Lidl
gastro postao gastro.24sata.hr
Jedan od omiljenih izgovora za druženje svima je svakako - roštilj. Sunčano proljetno vrijeme izmamilo nas je iz zatvorenih prostora na ulice i u prirodu. Ima li boljeg načina za uživanje s obitelji i prijateljima na svježem zraku, od ukusnog mesa i povrća pripremljenog zajednički, na mirisnoj vatrici?

Ako ste oduvijek željeli impresionirati svoje bližnje svojim virtuoznim vještinama roštiljanja, u Lidlu možete pronaći baš sve što će vam trebati za vrhunski roštilj, od nezaobilaznog visokokvalitetnog mesa i kobasica do uvijek svježeg raznovrsnog povrća.

Gurmanske pljeskavice, šiš ćevapčići, svježi ražnjići, mesni uštipci i razne kobasice za pečenje razveselit će svakog pravog ljubitelja roštilja. Također, u ponudi su i plastične čaše, tanjuri i drugi jednokratan pribor za jelo.

 | Author: Lidl foto: Lidl

Ipak, kakav bi to roštilj bio bez dobre kapljice i svježeg kruha i peciva? U Lidlu vas čekaju ukusni bageti, lepinje, peciva, kukuruzni i krumpirov kruh i mnogi drugi pekarski proizvodi, koji se u trgovini peku nekoliko puta tijekom dana, kako bi bili uvijek topli i svježi.

Grill & chill ponuda obuhvaća i razne umake poput kečapa, tartara, senfa ili ajvara, kajmak, parmezan, aceto balsamico, ocat i bučino ulje. Tu je i bogata Lidlova ponuda vina, piva i sokova i kao šećer na kraju, omiljeni sladoledi Lidlovih kvalitetnih robnih marki Gelatelli i Nobilissima te ukusni Marshmallows.

 | Author: Lidl foto: Lidl Lidl proglašava sezonu roštilja službeno otvorenom!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.