Najave 27. ožujka 2024.

Napravili pivo s okusom pizze, tko se usudi probati?

Pivo s okusom pizze
Pivo s okusom pizze - Voodoo Ranger I(Pizza)A
foto: Instagram @voodooranger
Pivo Voodoo Ranger I(Pizza)A je pivo s okusom pizze nastalo u suradnji poznate craft pivovare iz Denvera i proizvođača zamrznutih pizza

E za ovo još nismo čuli, ali za sve postoji prvi put! 😉Naime, američka pivovara New Belgium iz Denvera, koji proizvode pivo Voodoo Ranger, udružio se s brendom zamrznutih pizza Tombstone te su proizveli prvo pivo s okusom – pizze!

Njihova želja bila je, objasnili su, spojiti dvije omiljene stvari – omiljenu hranu za utjehu, pizzu, i omiljeno piće - pivo i ponuditi to u limenci svojim kupcima. Pivo Voodoo Ranger I(Pizza)A je pivo s okusom pizze koje je ovih dana potaknulo velike kontroverze na internetu – od onih koji jedva čekaju probati, do onih koji za ništa ne bi probali ovo pivo.

Pivo i pizza u jednom

Pivo će stiži u prodaju taman za američki nacionalni dan piva koji se obilježava 7. travnja, a osim standardno okusa IPA piva donosi i okus svježe pečene pizze – hrskave korice, umaka od rajčice i začina za pizzu. Ovo neobično pivo ima 7% alkohola.

Mark Zuckerberg Možda vas zanima... Goveda na farmi Marka Zuckerberga piju pivo! Najave

Pivo Voodoo Ranger I(Pizza)A prodavat će se u ograničenim količinama isključivo na američkom tržištu, a pakiranje od 4 limenke stajat će 50 dolara.

U kojem si ti  timu, usudiš li se probati?

pivo s okusom pizze | Author: Instagram @voodooranger Pivo Voodoo Ranger I(Pizza)A foto: Instagram @voodooranger

Lava cake s Guinnessom Možda vas zanima... Poseban lava cake za ljubitelje piva Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.