Najave 27. srpnja 2023.

Nije šala - slavna pjevačica ima tvornicu sladoleda!

Cher
Slavna glazbenica Cher pokrenula je vlastitu proizvodnju sladoleda foto: ABACA/PIXSELL; Instagram @cherlato_gelato
gastro postao gastro.24sata.hr
Glazbena zvijezda Cher još prije 5 godina odlučila je u LA-u pokrenuti proizvodnju sladoleda koji bi bio baš po njezinoj mjeri. I sada ponosno na tržištu predstavlja svoj Cherlato gelato, napravljen od lokalnih namirnica

"Sve je počelo prije 5 godina, i evo napokon vam mogu predstaviti svoj novi biznis. Ne, ovo nije šala – na tržište stiže moj gelato! LA, pripremi se!", poručila je na društvenim mrežama slavna 77-godišnja glazbenica Cher koja je na Instagramu objavila kako ima novi biznis, proizvodnju sladoleda koji je nazvala – Cherlato.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Riječ je o suradnji pjevačice i novozelandske kompanije Giapo, poznate po bezglutenskim sladoledima. Cher je u suradnji s njima tijekom proteklih 5 godina osmišljavala brend i okuse sladoleda koje su marljivo i testirali. Svoju premijeru ovaj će gelato imati u Los Angelesu, a proizvodit će se od lokalno uzgojenih namirnica vrhunske kvalitete.

"Surađujemo s lokalnim farmerima iz okolice Los Angelesa koji s nama dijele strast prema kvaliteti i održivosti", poručuju iz Cherlata.

 

Ed Sheeran Možda vas zanima... Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve! Najave

 

Nije dugo trebalo, a fanovi slavne pjevačice već su počeli nagađati koji će okusi biti u ponudi… Mnogi od njih pretpostavljaju da će nazivi sladoleda biti kreirani tako da asociraju na Cherine najveće hitove. If I Could Turn Back Lime, Dark Chocolate Lady, I Got Ube Babe, The Scoop Scoop Song… - samo su neke od najkreativnijih ideja za koje vjerujemo da bi se mogle svidjeti i samoj glazbenici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cherlato (@cherlato_gelato)

Zanimljivo, iako Cher već ima vlastitu modnu liniju, kao i liniju parfema pod svojim imenom, ovo je njezin prvi poslovni izlet u industriju hrane, u koju su njezini brojni kolege već dobrano zakoračili. No ne sumnjamo da će sladoledi koje je kreirala Cher napraviti pravi slatki bum u svijetu zamrznutih deserata.

 | Author: Instagram @cher Cherlato gelato foto: Instagram @cher

 

Blake Lively Možda vas zanima... Slavna Tračerica prodaje koktele iz limenke! Najave Banoffee vafli - omiljena slastica slavnog Hugha Jackmana Možda vas zanima... Ako Wolverine uživa u cheat mealu, možeš i ti! Špajza Mate Janković Možda vas zanima... Chef Mate Janković zna gdje se jedu najbolje krafne Špajza

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 09:58 28. Srpanj 2023.

    bravo cher