Najave 20. veljače 2024.

Preslatki keksići s potpisom slavne glazbenice

Olivia Rodrigo, keksi
Keksići s potpisom Olivije Rodrigo foto: Crumbl; Instagram @oliviarodrigo
gastro postao gastro.24sata.hr
Mlada glazbenica i glumica Olivia Rodrigo uskoro kreće na promotivnu turneju svog novog albuma "Guts", a osim uživanja u Olivijinoj glazbi, na koncertima će njezini obožavatelji moći grickati i preslatke keksiće s njezinim potpisom

Mlada američka glazbenica i glumica Olivia Rodrigo u rujnu prošle godine izdala je hit album "Guts" koji je po objavljivanju direktno ušao na Billboardovu ljestvicu top 200 albuma. Također, Olivia je u završnim pripremama za veliku svjetsku turneju, Guts World Tour, koja počinje 23. veljače u Palm Springsu i obuhvatit će 77 koncerata diljem Sjeverne Amerike i Europe.

olivia rodrigo | Author: Instagram @oliviarodrigo Nisu baš ni keksići, više ogrooomni keksi! foto: Instagram @oliviarodrigo

 

Blake Lively Možda vas zanima... Slavna Tračerica prodaje koktele iz limenke! Najave

 

Spojila 2 najdraže stvari - glazbu i hranu

I zašto ti sve ovo pišemo na jednom gastro portalu? Zato što je ova mlada dama na sjajan način spojila svoje dvije omiljene stvari – glazbu i hranu te u suradnji s poznatom kompanijom Crumbl koja je pokorila Ameriku svojim finim keksićima nudi kekse sa svojim potpisom.

Keksići Olivia Rodrigo GUTS Cookies moći će se nabaviti na svim postajama Olivijine svjetske turneje, ali i u odabranim prodavaonicama brenda Crumbl.

Slatke zvjezdice

Ovi keksi s potpisom slavne 21-godišnje glazbenice uistinu su posebni. Dva sloja svjetloljubičastog prhkog tijesta spojena su slojem džema od 3 vrste bobičastog voća (slavni 'three berry jam' u koji idu jagode, maline i borovnice) te finom kremom od maslaca s aromom vanilije.

 

Delola Možda vas zanima... Slavna Jennifer Lopez ima vlastitu liniju koktela! Najave

 

Sa strane su keksići uronjeni u šarene mrvice u obliku zvjezdica, a da zvjezdana tema bude potpuna, na vrhu keksića je rupa u obliku zvjezdice kroz koju se vidi fina marmelada.

Ma tko bi im odolio?

Olivia Rodrigo, keksi | Author: Crumbl Keksi s potpisom Olivije Rodrigo grickat će se na njezinoj turneji foto: Crumbl

 

Ed Sheeran Možda vas zanima... Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.