Najave 07. rujna 2023.

Supermodel Gisele Bündchen izdaje svoju prvu kuharicu

Gisele Bündchen
Gisele Bündchen foto: Bestimage/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Kuharica 'Nourish' izlazi u ožujku iduće godine, a sadrži 100 pristupačnih recepata u kojima se koriste svakodnevne, zasitne i zdrave namirnice

Supermodel Gisele Bündchen izdaje svoju prvu kuharicu! Najavila je to na društvenim mrežama, gdje je objavila i fotografiju naslovnice knjige koju je nazvala – 'Nourish'. Knjiga je, najavljuje 43-godišnja manekenka, zbirka recepata za fina i zdrava jela, kao i priča o njezinoj omiljenoj hrani i zdravim jelima koja priprema kod kuće.

"Jako sam uzbuđena što vam mogu predstaviti svoju novu kuharicu. Ljudi me stalno pitaju što jedem i kako održavam svoju liniju i zato sam u ovoj knjizi odlučila otkriti svoju omiljenu dobru hranu. Zdrava i ukusna hrana nešto je oko čega sam jako, jako strastvena, i naravno, ključna je za održavanje zdravog načina života", poručila je slavna Brazilka na Instagramu o knjizi koja izlazi 26. ožujka 2024. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

"U knjizi 'Nourish' dijelim svoje omiljene obiteljske recepte za jednostavna, hranjiva i ukusna jela, kao i svoje beauty i fitness rituale koji mi pomažu da održim ravnotežu u životu prepunom obaveza, jer ipak sam ja zaposlena mama dvoje djece. Nadam se da ćete svi uživati u mojoj novoj knjizi!", poručila je Gisele.

Knjiga, koju izdaje izdavačka kuća Penguin Random House, sadrži 100 pristupačnih recepata u kojima se koriste svakodnevne, zasitne i zdrave namirnice. Bit će tu jela poput smoothieja s papajom i bademima, ali i brazilskih kruščića sa sirom, ako i puno savjeta za jeka koja su "kid friendly", odnosno vole ih klinci. Također, knjiga 'Nourish' pomoći će čitateljima, najavljuju izdavači, da usvoje zdrave navike, ali i smanje otpad od hrane što srdačno pozdravljamo.

"Biti zdrav uključuje puno više od samo zdrave prehrane i redovitog vježbanja. Tu su uključeni i naši stavovi, emocije, vjerovanja, misli i postupci. Kad život postane izazovan, uvijek se sjetite da sunce izlazi svaki dan i donosi nam nove prilike, da ponovno pokušamo i budemo bolji", poručuje mudra manekenka.

 

Vegetarijanski chili Možda vas zanima... Vegetarijanski chili prema receptu slavne glumice Recepti Salata Možda vas zanima... Vrijeme salata: Imamo dva lagana (i jako fina) recepta! Recepti Matcha muffini Možda vas zanima... Matcha muffini za prste polizati Recepti Možda vas zanima... Bolognese od leće ukusna je i zdravija verzija omiljenog klasika Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.