Špajza 08. svibnja 2013.

The Grilling Book

The Grilling Book
foto: The Grilling Book
gastro postao gastro.24sata.hr
Sezona "roštiljanja" otvorena je prvim zrakama sunca, a mi vam donosimo knjigu koju predstavljaju kao "ultimativnog suputnika u vašim ljetnim avanaturama za grillom".

Autor ovog fantastičnog grill vodiča na 480 stranica (s više od 30 recepata, prekrasnim fotografijama, "korak-po-korak" vodičima, savjetima i kulinarskim trikovima) je Adam Rapoport, glavni urednik magazina Bon Appétit koji je materijale za knjigu prikupio uz pomoć velikog broja gastro stručnjaka iz Bon Appétita.

Nitko ne iščekuje ljeto tako nestrpljivo kao zaljubljenici u grill, a ova je knjiga namijena upravo njima – strastvenim grill entuzijastima koji boravak uz vrući roštilj ne vide kao poseban krug pakla, već kao blaženstvo! Svojim sadržajem ova knjiga zagovara sve što je senzacionalno (ili senzacionalno jednostavno) u vezi s pečenjem na grillu.

Zamislite debele, sočne odreske koje uz prstohvat papra i soli postaju nezaboravan obrok, fenomenalno sočnu ribu, začinjenu i pečenu na gradelama, neodoljiv prepečeni kruh, sočno povrće sa žara uz specifičan okus koji evocira dim, servirane uz fantastične sezonske salate, hladno piće i odlično društvo... Mi smo uvijek spremni za grill a ova knjiga je savršen odabir za vašu ljetnu gastro biblioteku!


Autor: Adam Rapoport
Izdavač: Andrews & McMell, 2013.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.