Je li doista moguće precizno izmjeriti nečiju ljubav?

Podravka
Prava ljubav itekako je mjerljiva. Znat ćeš da te netko voli kad s tobom podijeli ono najvažnije na svijetu - zadnji griz sendviča s Podravka kobasicom ili paštetom
Vidi originalni članak

Da ljubav putuje kroz želudac već znate. Da su male stvari one koje čine ljubav velikom, također znate. Ali da vam netko kaže da postoji čarobna i znanstveno dokazana formula za mjerenje ljubavi… rekli biste mu da nije sav svoj, zar ne?

Vodeći stručnjak na području istraživanja ljudskih emocija, doktor za ljubav i diplomirani prijatelj, ekskluzivno za Podravku otkriva svoje najnovije otkriće. “Jačina ljubavi prema nekome može se izmjeriti”, kaže uvaženi Čovjek-sendvič. Dodaje kako odabranika ili odabranicu svog života možete prepoznati po spremnosti da s vama podijeli zadnji griz sendviča s kobasicom ili paštetom.

“Istraživanja pokazuju da je spremnost jedne osobe da s drugom podijeli, recimo, Podravka Čajnu, kraljicu trajnih kobasica, ili Zimsku u kojoj se uživa tijekom cijele godine, s Pikant ili Pilećom paštetom, znanstveno valjani dokaz nečije ljubavi. Podijeli li s vama netko Dalmatinu, damu među kobasicama, zaokruženih okusa i mirisa Mediterana, onda nema baš nikakve dvojbe - to je prava ljubav”, zaključuje Čovjek-sendvič. Što još o ljubavi ima za reći, pogledajte u ekskluzivnom video intervjuu ovdje.

PS, ako imate nekoga koga volite, podijelite s njima pjesmu #dajmigriz ili zajedno kliknite na www.podravka.hr/daj-mi-griz

Posjeti Gastro.hr