Podravka passata Broj ubranih Podravka rajčica pogodi i sjajne nagrade ubodi Podravka passata sastoji se od samo jednog proizvoda - rajčice sazrele na otvorenom, okupane suncem u srcu Istre, zah... Najave
Lino nutri Pridonesite svojoj vitalnosti, izdržljivosti, ali i sreći i ljepoti kroz funk... Većina ljudi, pokazuju istraživanja, za doručak jede žitarice. Kad se tome pridoda sve veća osviještenost potrebe kon... Špajza
čak četiri nova proizvoda Podravka Bio rajčica: Jedino što ih dotiče je priroda Rajčice okupane mediteranskim suncem, ubrane na ekološkim farmama i prerađene u roku od 24 sata od branja svako će je... Najave
Novo pakiranje Lino Lada Gold: Velika staklenka stvorena za velike sladokusce Dvostruko više čokoladne kremaste sreće sa sitno sjeckanim lješnjacima dolazi s dvostruko većom dozom Lino Lade Gold ... Špajza
Podravka Tajna najboljeg ajvara krije se u ljubavi Podravke i Slavonke Svi oni koji vole ajvar reći će da je Podravkin po nečemu ipak drugačiji i poseban. Tajna svakog dobrog ajvara je u s... Špajza
kulinarska avantura Vegeta Natur: Po receptu majke prirode Kroz velika vrata, Vegeta Natur vratila se na meni Špajza
Stvara priroda, proizv... Omiljeni voćni namazi u novoj ambalaži s još više sadržaja Omiljeni Podravka voćni namazi dobili su novi izgled! U Podravkinom pekmezu od šljiva uživate već 70 godina, a omilje... Špajza
kakav spoj! Vino uz žlicu: Nova vizija sljubljivanja jela i vina! U utorak smo bili na prvoj večeri „Vino uz žlicu“ u Aperitivo baru. Uz stvarno velik odaziv sedme sile, vinara i pozn... Špajza
Dolcela Imaš pravo na slatko, i to bez grižnje savjesti Tko kaže da ne smiješ jesti slatko? I kad paziš na zdravu prehranu i kad održavaš liniju, itekako možeš pristati na s... Špajza
Kurkuma, bosiljak i pa... Čisti začini za savršeno jelo - zatraži svoj besplatan uzorak! Svi znamo koliko su začini zdravi i poželjni u svakodnevnoj kuhinji. Bez obzira radi li se o bosiljku, kurkumi ili sl... Špajza
Novo za sladoksce Dosta je jednog - razmaži se s čak 5 okusa Lino Lade! Vjerojatno ste čuli preporuku: Svaki dan barem jedan obrok na žlicu. Hoće li to biti čajna ili jušna žlica, svejedno ... Špajza
pripremite svoj roštil... Uspješna sezona roštiljanja uz Podravku Dolazak lijepog i sunčanog vremena idealan je za obiteljska i prijateljska druženja na otvorenom uz roštilj. Dobra hr... Špajza
Zagreb Chill&Grill Na Bundeku će grilati i chef Mišel Tokić Chef Mišel Tokić strast je prema ovom pozivu otkrio još kao dijete uz emisiju "Male tajne velikih majstora kuhinje". ... Špajza
Pripreme mogu početi Zagreb Chill&Grill čeka vas i ovog proljeća na Bundeku Od 27. travnja do 1. svibnja i ove godne na Zagrebačkom Bundeku očekuje vas petodnevna zabava dobre mjuze, odličnih c... Špajza
SADA ZNAMO Napokon smo otkrili u čemu leži tajna dobrog ajvara! Na kruhu kao namaz, uz meso na roštilju ili kao dodatak jelima - njegovo veličanstvo ajvar ide uz sve. Zato vam otkri... Recepti
RAPSODIJA OKUSA Top 3 namaza od crvene paprike koje obožavamo Osim što je jako zdrava, paprika je također izvrsna baza za razne namaze i umake, koje možete kupiti u dućanu ili pri... Recepti
Gastro.hr Podravka ostvaruje rekorde u preradi povrća u tvornici Kalnik Podravkina tvornica Kalnik Varaždin, nakon modernizacije proizvodne linije ostvaruje rast u gotovo svim prerađenim ka...
Gastro.hr Pogledajte najveću tortu od palačinki Na Festivalu slastica u zagrebačkom Zrinjevcu Podravka je pripremila posjetiteljima slatki gušt visok dva metra
Gastro.hr Je li doista moguće precizno izmjeriti nečiju ljubav? Prava ljubav itekako je mjerljiva. Znat ćeš da te netko voli kad s tobom podijeli ono najvažnije na svijetu - zadnji ...
Gastro.hr Utječe li psiha na ono što želite jesti? Doznajte uz Mood Food! Ako ste skloni posegnuti za hranom jer se od nje osjećate bolje, razveselit će vas činjenica da hrana zaista može utj...