03. prosinca 2015.

Je li doista moguće precizno izmjeriti nečiju ljubav?

Coolinarika
Podravka
gastro postao gastro.24sata.hr
Prava ljubav itekako je mjerljiva. Znat ćeš da te netko voli kad s tobom podijeli ono najvažnije na svijetu - zadnji griz sendviča s Podravka kobasicom ili paštetom

Da ljubav putuje kroz želudac već znate. Da su male stvari one koje čine ljubav velikom, također znate. Ali da vam netko kaže da postoji čarobna i znanstveno dokazana formula za mjerenje ljubavi… rekli biste mu da nije sav svoj, zar ne?

Vodeći stručnjak na području istraživanja ljudskih emocija, doktor za ljubav i diplomirani prijatelj, ekskluzivno za Podravku otkriva svoje najnovije otkriće. “Jačina ljubavi prema nekome može se izmjeriti”, kaže uvaženi Čovjek-sendvič. Dodaje kako odabranika ili odabranicu svog života možete prepoznati po spremnosti da s vama podijeli zadnji griz sendviča s kobasicom ili paštetom.

“Istraživanja pokazuju da je spremnost jedne osobe da s drugom podijeli, recimo, Podravka Čajnu, kraljicu trajnih kobasica, ili Zimsku u kojoj se uživa tijekom cijele godine, s Pikant ili Pilećom paštetom, znanstveno valjani dokaz nečije ljubavi. Podijeli li s vama netko Dalmatinu, damu među kobasicama, zaokruženih okusa i mirisa Mediterana, onda nema baš nikakve dvojbe - to je prava ljubav”, zaključuje Čovjek-sendvič. Što još o ljubavi ima za reći, pogledajte u ekskluzivnom video intervjuu ovdje.

PS, ako imate nekoga koga volite, podijelite s njima pjesmu #dajmigriz ili zajedno kliknite na www.podravka.hr/daj-mi-griz

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.