Neodoljiva Monte torta najbolji je odabir za slavlje!

Recepttura Neodoljiva Monte torta najbolji je odabir za slavlje!
Čokoladna Monte torta oduševit će svakog slavljenika, a Tanja Kovač s bloga Recepttura ima najbolji recept!
Vidi originalni članak

Monte torta sinonim je za proslavu jer se radi o uistinu bogatoj torti koju svi obožavaju. Čokolada, Nutella, lješnjaci u jednom receptu garantiraju desert s kojim ne možeš pogriješiti. Verzija ove torte ima uistinu mnogo, no najbolja Monte torta dolazi iz kuhinje Tanje Kovač, autorice bloga Recepttura

Dvije kreme Monte tortu čine savršenom za svaku proslavu

Ako se ne možeš odlučiti voliš li više čokoladnu kremu ili kremu od vanilije, onda je Monte torta ideala za tebe. Dvije slasne kreme se spajaju s dva sloja, onim od Nutelle i onim od keksa, a sve je zaokruženo biskvitom od bjelanjaka s hrskavim lješnjacima. Kreme za Monte tortu se pripremaju od iste baze što znatno skraćuje pripremu. 

Monte tortu najbolje priprema Tanja

Tanja Kovač autorica je bloga Recepttura, a u svojoj slatkoj kuharici ima i recept za Monte tortu s čokoladom i vanilijom. Kaže kako se radi torti vrlo profinjenog okusa te obiluje slojevima i bogatim kremama.

Njezina tajna posebno ukusne Monte torte je šlag na kraju, doslovno. Umjesto biljnog, Tanja koristi mliječni šlag koji Monte torti daje puniji i kremastiji okus. Kako Tanja priprema Monte tortu pogledaj i u videu.

Još slasnih recepata potraži na blogu Recepttura, ali i na njihovom YouTube kanalu.

Tradicionalno dobra Mileram torta - slatki klasik koji obožavamo Čoko fantazija Troslojna mousse torta za najveće ljubitelje čokolade obožavamo! Čokoladna torta bez brašna od samo 4 sastojka

 

Posjeti Gastro.hr