Quiche sa špinatom, finim sirevima i cherry rajčicama

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ivana Šakić
"Špinat, feta sir, krem sir i cherry rajčice savršeno opisuju lagano savršenstvo, a da pritom poželite pojesti sve i kasnije ne kunete svaki griz koji ste uzeli", riječi su kojima je naša nova video blogerica Ivana opisala svoj prvi recept. Na vama je samo da provjerite!
Vidi originalni članak

Quiche Lorraine kao jedan od tradicionalnih francuskih recepata sa slaninom, par jaja i šunkom nije baš najpogodnije jelo kada se termometar popne poviše 20 i kusur i dišete na škrge. Treba vam nešto lagano i eventualno nešto što ćete odnijeti na posao i ne sanjati kauč nakon ručka. Znate da vas šef gleda, klikćete po tipkovnici i razmišljate hoće li itko primijetiti ako se barem na 10 minuta uspijete sakriti ispod stola. Jest da ste se tijekom zime udebljali, ali mogli bi nekako stati!

prhko čudo! Quiche: Što je to? Slatkiš, ili "slaniš"...
 

Špinat se taman pojavio na placu i nije da morate prodati bubreg da bi ga kupili kao u zimskim danima. Špinat, feta sir, krem sir i cherry rajčice savršeno opisuju lagano savršenstvo, a da pritom poželite pojesti sve i kasnije ne kunete svaki griz koji ste uzeli. Ako ne želite stavljati svježi sir, poduplajte krem sir i obrnuto.
 

 

Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu, a želite li uživati u slatkim i slanim delicijama naše nove blogerice Ivane, posjetite blog Tasty business, Facebook stranicu i Instagram profil ove mlade gastro kreativke. Dobar tek! 
 

Your browser doesn’t support HTML5 video


 

Posjeti Gastro.hr