Quiche Lorraine kao jedan od tradicionalnih francuskih recepata sa slaninom, par jaja i šunkom nije baš najpogodnije jelo kada se termometar popne poviše 20 i kusur i dišete na škrge. Treba vam nešto lagano i eventualno nešto što ćete odnijeti na posao i ne sanjati kauč nakon ručka. Znate da vas šef gleda, klikćete po tipkovnici i razmišljate hoće li itko primijetiti ako se barem na 10 minuta uspijete sakriti ispod stola. Jest da ste se tijekom zime udebljali, ali mogli bi nekako stati!
Špinat se taman pojavio na placu i nije da morate prodati bubreg da bi ga kupili kao u zimskim danima. Špinat, feta sir, krem sir i cherry rajčice savršeno opisuju lagano savršenstvo, a da pritom poželite pojesti sve i kasnije ne kunete svaki griz koji ste uzeli. Ako ne želite stavljati svježi sir, poduplajte krem sir i obrnuto.
Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu, a želite li uživati u slatkim i slanim delicijama naše nove blogerice Ivane, posjetite blog Tasty business, Facebook stranicu i Instagram profil ove mlade gastro kreativke. Dobar tek!