Naučite bolje kuhati u Kuhaoni!

Thinkstock
Želite li ponoviti ili pojačati svoje znanje o božićnom jelovniku, ribljim ili japanskim specijalitetima, rezervirajte svoju radionicu u kuhaoni!
Vidi originalni članak

Kako i priliči zadnjem mjesecu u godini - sve radionice su u znaku predstojećih blagdana. Nudi vam se tako pregršt ideja kako ukrasiti, zamirisati i promjeniti vaš blagdanski stol i ugođaj.

Stoga se pozivaju roditelji i svi ostali da se pridruže sa svojim budućim kulinarskim istraživačima na dječjoj radionici izrade božićnih ukrasa, uživaju u izradi medenih kućica, obogate svoj stol novim idejama za tradicionalan ili moderan blagdanski jelovnik te posluže neke od svjetski poznatih slatkih božićnih kruhova.



Odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i okuse.

Teme radionica

03.12.2016. Dječji božićni ukrasi Predavač: Dejan Huzjak
06.12.2016. Moderan božićni jelovnik Predavač: Marina Sanguinetti
08.12.2016. Hrvatsko-japanski fusionPredavač: Ivan Milas
13.12.2016. Slatki kruh s mirisom blagdana Predavač: Marijana Zlomislić
15.12.2016. Medene kućice Predavač: Bojana Bukvić
20.12.2016. Riblji blagdanski specijaliteti Predavač: Lovro Smetiško

Detaljnije o pojedinim radionicama pročitajte ovdje.

Posjeti Gastro.hr