Okusi svijeta Neodoljivo hrskav tonkatsu baš kao iz srca Japana Ovog svibnja Gastrolovci i METRO Hrvatska te vode na gastro putovanje svijetom, a druga postaja je Japan, mjesto gdje s… Native sadržaj
Samo jedan griz Toshikoshi soba - novogodišnja japanska tjestenina od heljde Toshikoshi soba tradicionalno se priprema u Japanu za svaku proslavu Nove godine Kolumne
Kakva ideja! Japanske ribe postale slatki sladoledni desert Japansko ulično jelo taiyaki postalo je ultimativni hit u Americi kada su dovitljivi slastičari došli na ideju da punje… Špajza
NOVE VERZIJE Palačinke: Puno više od slatkog zalogaja Nemojte se ograničiti na jednu ili dvije vrste, već eksperimentirajte s mnogobrojnim slatkim i slanim verzijama. Recepti
Kuhanje s Kikkomanom Tajne istočnjačke kuhinje: Chef Kiyoshi Hayamizu Kompaniju Kikkoman osnovala je prije više od 300 godina obitelj Mogi, stvorivši brand koji je danas popularan kao Kalod… Recenzije
Prosinac Naučite bolje kuhati u Kuhaoni! Želite li ponoviti ili pojačati svoje znanje o božićnom jelovniku, ribljim ili japanskim specijalitetima, rezervirajte … Najave
Gastro.hr Ječam s gljivama enoki Enoki ili enokitake su gljive vrlo popularne u azijskoj, posebice japanskoj kuhinji Recepti
jelo od povrća Japanski valjušci s tofuom i vlascem Gyoza je popularno japansko jelo koje originalno dolazi iz Kine, u Japanu kažu: "Probaš jednom i želiš još!" Recepti
rižoto Tai Meshi - riba s rižom Riba na japanski način uz rižu kuhanu na pari, tradicionalno jelo koje se priprema i jede u svim prilikama slavlja Recepti
Gastro.hr Maki sushi s tunom Pripremite kalifornijsku verziju začinjenih sushi maki rolica s povrćem koje jelu daje svježinu Recepti
Gastro.hr Fileti lososa u wasabi umaku Pečeni losos ukusan je sam po sebi, a pogotovo u kombinaciji s wasabi umakom Recepti
ostalo Tofu agedashi Chef Robert Horvat, vlasnik japanskog restorana Akamaru u srcu Zagreba, donosi vam ovaj recept Recepti