Rolling Stonesi kreirali set za ledenu kavu!

Ryan Kurtz/Keurig 'Start Me Up' set za ledenu kavu s potpisom Rolling Stonesa
Set za ledenu kavu 'Start Me Up', nazvan prema kultnoj pjesmi The Rolling Stonesa, u prodaju stiže 6. lipnja, a sadržava aparat za kavu, kapsule za ledenu kavu s okusom jagode i šalicu sa slamčicom. Stajat će 139 dolara!
Vidi originalni članak

Slavni rockeri The Rolling Stones odavno su uzburkali svijet glazbe, a sada namjeravaju isto učiniti i sa svijetom kave jer uskoro u prodaju stiže kolekcija proizvoda za ledenu kavu. Rezultat je to suradnja članova benda ai američke kompanije za proizvodnju kave i aparata za kavu Keurig, a naziv je zapravo veliki hit Rolling Stonesa – 'Start Me Up'.

Set za ledenu kavu uključuje Keurig aparat za kavu, višekratnu plastičnu čašu za ledenu kavu sa slamkom te paket kapsula za ledenu kavu s okusom jagode. Sve je obilježeno prepoznatljivim Hot Lips logom Rolling Stonesa.

 

ima njuh za biznis Reper Snoop Dogg pokrenuo vlastiti brend premium kave

 

"Jako smo uzbuđeni što imamo priliku na ovaj način ući u svijet ledene kave. Jako smo zadovoljni ovom suradnjom s brendom Keurig kako bismo ovaj proizvod mogli predstaviti našim obožavateljima", poručili su članovi Rolling Stonesa koji su sudjelovali u kreiranju ovog proizvoda, kao i u odabiru okusa ledene kave koja će se prodavati pod njihovim logom.

Cijena ovog seta za ledenu kavu je 139 dolara, no moći će se kupiti tek od 6. lipnja.

usudi se, razbudi se... SAVJET STRUČNJAKA Posoli kavu i bit će ukusnija!

 

Posjeti Gastro.hr