Najave 31. svibnja 2023.

Rolling Stonesi kreirali set za ledenu kavu!

'Start Me Up' set za ledenu kavu
'Start Me Up' set za ledenu kavu s potpisom Rolling Stonesa foto: Ryan Kurtz/Keurig
gastro postao gastro.24sata.hr
Set za ledenu kavu 'Start Me Up', nazvan prema kultnoj pjesmi The Rolling Stonesa, u prodaju stiže 6. lipnja, a sadržava aparat za kavu, kapsule za ledenu kavu s okusom jagode i šalicu sa slamčicom. Stajat će 139 dolara!

Slavni rockeri The Rolling Stones odavno su uzburkali svijet glazbe, a sada namjeravaju isto učiniti i sa svijetom kave jer uskoro u prodaju stiže kolekcija proizvoda za ledenu kavu. Rezultat je to suradnja članova benda ai američke kompanije za proizvodnju kave i aparata za kavu Keurig, a naziv je zapravo veliki hit Rolling Stonesa – 'Start Me Up'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keurig (@keurig)

Set za ledenu kavu uključuje Keurig aparat za kavu, višekratnu plastičnu čašu za ledenu kavu sa slamkom te paket kapsula za ledenu kavu s okusom jagode. Sve je obilježeno prepoznatljivim Hot Lips logom Rolling Stonesa.

 

Snoop Dogg Možda vas zanima... Reper Snoop Dogg pokrenuo vlastiti brend premium kave Najave

 

 | Author: Ryan Kurtz/Keurig 'Start Me Up' set za ledenu kavu s potpisom Rolling Stonesa foto: Ryan Kurtz/Keurig  | Author: Ryan Kurtz/Keurig 'Start Me Up' set za ledenu kavu s potpisom Rolling Stonesa foto: Ryan Kurtz/Keurig

"Jako smo uzbuđeni što imamo priliku na ovaj način ući u svijet ledene kave. Jako smo zadovoljni ovom suradnjom s brendom Keurig kako bismo ovaj proizvod mogli predstaviti našim obožavateljima", poručili su članovi Rolling Stonesa koji su sudjelovali u kreiranju ovog proizvoda, kao i u odabiru okusa ledene kave koja će se prodavati pod njihovim logom.

Cijena ovog seta za ledenu kavu je 139 dolara, no moći će se kupiti tek od 6. lipnja.

 | Author: Ryan Kurtz/Keurig 'Start Me Up' set za ledenu kavu u prodaju stiže 6. lipnja foto: Ryan Kurtz/Keurig

kava Možda vas zanima... SAVJET STRUČNJAKA Posoli kavu i bit će ukusnija! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.