U društvu se bolje kuha i jede - zašto ne biste isprobali

Thinkstock
Centar za Kulturu Prehrane u lipnju donosi pregršt slasnih kulinarskih, slastičarskih, vinskih i pivskih radionica. U nastavku donosimo pregled.
Vidi originalni članak

Početak mjeseca bio je rezerviran za učenje o vinu, a već sutra, 7. lipnja, na red dolazi Škola kuhanja s teletinom kao glavnom namirnicom. Nakon slasnih mesnih delicija slijedi kratki odmor, a 12. lipnja u kuhinju na Britancu dozivat će se okusi i mirisi Libanona.

 

I zašto želim još! Što sam naučila na svojoj prvoj vinskoj školi

 

 

Dan nakon na redu je Škola slastica, poglavlje vučena tijesta, odnosno štrudle. Vjerujte nam, slastičarski entuzijasti zasigurno će biti oduševljeni majstorijama tamošnjih voditelja radionica i njihovom spretnošću kada je u pitanju razvlačenje tijesta za najfinije sezonske štrudle.

Štrudle valja dobro zaliti, pa tako 14. lipnja Centar za Kulturu Prehrane organizira Malu pivsku školu. Ako pitate nas, zvuči kao genijalan poklon za vaše najdraže pivoljupke i pivoljupce. 

Jednodnevne škole slastičarstva, ona osnovna i ona napredna održat će se 16. i 17 lipnja, dok 20. lipnja kreće ultimativno osvježenje uz školicu domaćih sladoleda. 

 

OTKRIJTE VIŠE! Odlična radionica i recept koji ne smijete propustiti

 

Kraj mjeseca u Centru za Kulturu Prehrane rezerviran je za ljetne okuse, pa će se tako 26. lipnja održati radionica s temom Marokanske kuhinje, a 28. lipnja na redu je Španjolska kuhinja.

 

Mirisi Libanona u centru Zagreba

 

Vidimo se u Centru za Kulturu Prehrane? 

Raspored radionica potražite na njihovoj službenoj ili Facebook stranici.

 

Posjeti Gastro.hr