Uz Darka Debića nauči praviti najmekše i najfinije krafne

Flavorific Darko Debić pravi je majstor za krafne
Na radionici u studiju Flavorific 30. siječnja održat će se radionica klasičnih krafni uz izradu 5 ukusnih punjenja, dok će se 6. veljače održati radionica veganskih krafni
Vidi originalni članak

Želiš napraviti krafne kod kuće, ali misliš da ti prvo netko treba pokazati cijeli postupak? U tom slučaju pravo mjesto za tebe su radionicu u studiju Flavorific. A u Flavorificu te čekaju čak dvije - jedna za klasične, i jedna za veganske krafne pa možeš i birati što želiš naučiti... ili jednostavno otići na obje.

Slasne kulinarske radionice

Flavorific kulinarske radionice mjesto su širenja znanja, hands-on iskustva i druženja zaokruženog pićem dobrodošlice, zakuskom i poklonom u velikom, prozračnom prostoru opremljenom radnim jedinicama i svime potrebnim da bi polaznici imali jedinstveno iskustvo pripreme svih predviđenih jela koja na kraju radionice pakiraju i nose doma.

Pokazalo se to u predblagdanskom periodu kada su imali odličnu radionicu božićnih kolača, ali i veganskih blagdanskih specijaliteta i sve su radionice bile popunjene do posljednjeg mjesta.

Mekane i sočne krafne 

S obzirom na nadolazeću sezonu krafni, u Flavorificu su zato i pripremili 2 nove radionice kroz koje će polaznici naučiti pripremiti mekane i sočne krafne uz 5 baznih punjenja koja pružaju razne mogućnosti kombiniranja.

Radionica krafni dolazi u 2 verzije: 30. siječnja pripremat će se klasične krafne uz 5 domaćih punjenja,dok su 6 veljače na redu veganske krafne i istih 5 domaćih punjenja, u veganskom izdanju. Domaća punjenja koja će se pripremati su: krema od vanilije, krema od čokolade, (slana) karamela, praline pasta (pasta od lješnjaka) i brzi džem.

Krafne za ponijeti kući

U sklopu Flavorific radionica, osim izrade svih jela pod stručnim vodstvom, polaznike očekuje zakuska, piće dobrodošlice, privatan parking i prigodan poklon. Cijena radionice po osobi je 80 eura, odnosno 65 eura po osobi za prijave u paru. Svaki polaznik ide doma s vlastitom kutijom krafni koje je sam izradio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavorific (@flavorific)

Voditelj obje radionice je Darko Debić, chef s više od 2O godina profesionalnog iskustva s posebnom strašću prema tijestima i slatkome, sistematičnim pristupom i stručnošću te autor omiljenog bloga Samo jedan griz.

Na plant based radionici Darku će se u vodstvu pridružiti i Jelena Markota, poznata plant based blogerica, autorica bloga Eardur, koja posebnu pažnju uvijek pridaje okusima. Jelena će polaznike uputiti kako najbolje kombinirati okuse i pomoći da punjenja izbalansiraju i prilagode vlastitom ukusu.

Prijave na radionicu moguće su putem maila info@flavorific.com.

 

nauči nešto novo Pripremi se za Božić uz odlične kulinarske radionice flavorific i flavorful Imamo odličan recept za pripremu božićnog panja! slatka tradicija Darko Debić ima najbolji recept za domaće krafne

 

Posjeti Gastro.hr