Najave 17. siječnja 2024.

Uz Darka Debića nauči praviti najmekše i najfinije krafne

Flavorific radionice izrade krafni
Darko Debić pravi je majstor za krafne foto: Flavorific
gastro postao gastro.24sata.hr
Na radionici u studiju Flavorific 30. siječnja održat će se radionica klasičnih krafni uz izradu 5 ukusnih punjenja, dok će se 6. veljače održati radionica veganskih krafni

Želiš napraviti krafne kod kuće, ali misliš da ti prvo netko treba pokazati cijeli postupak? U tom slučaju pravo mjesto za tebe su radionicu u studiju Flavorific. A u Flavorificu te čekaju čak dvije - jedna za klasične, i jedna za veganske krafne pa možeš i birati što želiš naučiti... ili jednostavno otići na obje.

Slasne kulinarske radionice

Flavorific kulinarske radionice mjesto su širenja znanja, hands-on iskustva i druženja zaokruženog pićem dobrodošlice, zakuskom i poklonom u velikom, prozračnom prostoru opremljenom radnim jedinicama i svime potrebnim da bi polaznici imali jedinstveno iskustvo pripreme svih predviđenih jela koja na kraju radionice pakiraju i nose doma.

Flavorific radionice izrade krafni | Author: Flavorific U Flavorificu nauči praviti klasične, ali i veganske krafne foto: Flavorific

Pokazalo se to u predblagdanskom periodu kada su imali odličnu radionicu božićnih kolača, ali i veganskih blagdanskih specijaliteta i sve su radionice bile popunjene do posljednjeg mjesta.

Mekane i sočne krafne 

S obzirom na nadolazeću sezonu krafni, u Flavorificu su zato i pripremili 2 nove radionice kroz koje će polaznici naučiti pripremiti mekane i sočne krafne uz 5 baznih punjenja koja pružaju razne mogućnosti kombiniranja.

Flavorific radionice izrade krafni | Author: Flavorific Sjajna atmosfera s blagdanske radionice u Flavorificu - Darko Debić pokazao se kao sjajan predavač foto: Flavorific

Flavorific radionice | Author: Flavorific Uz Darka, na radionici veganskih krafni, sudjelovat će i veganska food blogerica Jelena Markota foto: Flavorific

Radionica krafni dolazi u 2 verzije: 30. siječnja pripremat će se klasične krafne uz 5 domaćih punjenja,dok su 6 veljače na redu veganske krafne i istih 5 domaćih punjenja, u veganskom izdanju. Domaća punjenja koja će se pripremati su: krema od vanilije, krema od čokolade, (slana) karamela, praline pasta (pasta od lješnjaka) i brzi džem.

Krafne za ponijeti kući

U sklopu Flavorific radionica, osim izrade svih jela pod stručnim vodstvom, polaznike očekuje zakuska, piće dobrodošlice, privatan parking i prigodan poklon. Cijena radionice po osobi je 80 eura, odnosno 65 eura po osobi za prijave u paru. Svaki polaznik ide doma s vlastitom kutijom krafni koje je sam izradio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavorific (@flavorific)

Voditelj obje radionice je Darko Debić, chef s više od 2O godina profesionalnog iskustva s posebnom strašću prema tijestima i slatkome, sistematičnim pristupom i stručnošću te autor omiljenog bloga Samo jedan griz.

Na plant based radionici Darku će se u vodstvu pridružiti i Jelena Markota, poznata plant based blogerica, autorica bloga Eardur, koja posebnu pažnju uvijek pridaje okusima. Jelena će polaznike uputiti kako najbolje kombinirati okuse i pomoći da punjenja izbalansiraju i prilagode vlastitom ukusu.

Prijave na radionicu moguće su putem maila info@flavorific.com.

Flavorific radionice izrade krafni | Author: Flavorific Studio Flavorific foto: Flavorific

 

Flavorific Možda vas zanima... Pripremi se za Božić uz odlične kulinarske radionice Najave božićni panj by Darko Debić Možda vas zanima... Imamo odličan recept za pripremu božićnog panja! Recepti krafne Možda vas zanima... Darko Debić ima najbolji recept za domaće krafne Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.