Najave 05. prosinca 2023.

Pripremi se za Božić uz odlične kulinarske radionice

Flavorific
Darko Debić, Jelena Markota i Nataša Rajčević - jake snage Flavorific studija pripremaju odlične blagdanske radionice foto: Flavorific
gastro postao gastro.24sata.hr
Studio Flavorific uoči Božića organizira dvije odlične blagdanska kulinarske radionice. Radionicu "Slatki božićni klasici" vodit će majstor izrade slastica Darko Debić, dok će radionicu "Plant based blagdani" voditi Jelena Markota i Nataša Rajčević, majstorice veganskih jela

Ako ti fali neki dobar recept, savjet ili inspiracija za pripremu blagdanskih slatkih i slanih jela, osim tražeći recepte na internetu, sve što ti treba možeš doznati i uživo na odličnim blagdanskim radionicama koje priprema studio Flavorific. Kako sami najavljuju, "Flavorific kulinarske radionice bit će mjesto širenja znanja, hands-on iskustva i druženja zaokruženog pićem dobrodošlice, zakuskom i poklonom u našem novom, velikom prostoru". 

Predblagdanske radionice osmislili su u 2 verzije: Slatki božićni klasici i Plant based blagdani. Sudionici će izrađivati sva jela uz vodstvo iskusnih predavača - Darka Debića, majstora tradicionalnih i modernih slastica, te dvije majstorice veganske kuhinja Jelene Markote i Nataše Rajčević.

 | Author: Flavorific Darko Debić vodit će radionicu pečenja tradicionalnih božićnih deserata foto: Flavorific

 | Author: Flavorific Bûche de Noël jedna je od slastica koja će se pripremati na radionici Darka Debića foto: Flavorific

Darko Debić, chef s više od 2O godina profesionalnog iskustva s posebnom strašću prema tijestima i slatkome, autor bloga Samo jedan griz, držat će prvu u nizu blagdanskih radionica "Slatki božićni klasici". Polaznici će na radionici pripremati prigodno dekorirani Bûche De Noël, makovnjaču i orahnjaču te klasične linzere s pekmezom.

Radionica Darka Debića održat će se u četvrtak 14. prosinca s početkom u 17.30 sati. Cijena radionice je 80 eura po osobi (ako se prijaviš s nekome u paru, onda je cijena 65 eura po osobi), a uključuje izradu slastica, piće dobrodošlice, zakusku prigodan poklon i privatan parking.

 | Author: Flavorific Jelena Markota i Nataša Rajčević vode radionicu veganskih blagdanskih jela foto: Flavorific

Jelena Markota (autorica bloga Eardur) i Nataša Rajčević (autorica bloga Bourbon i borovnice) najjače su plant based snage Flavorifica, a i šire, koje jelima pristupaju studiozno, stavljajući u fokus okuse bez kojih jelo nije potpuno. Za radionicu su osmislile nekoliko plant based verzija poznatih blagdanskih klasika te uz još nekoliko jela zaokružile priču vlastite vizije blagdanskog stola

Na njihovoj radionici "Plant based blagdani" u petak 15. prosinca s početkom u 17.30 sat pripremat će se veganski blagdanski specijaliteti - slasni lisnati zalogaji, francuska salata s domaćom majonezom, glazirani tofu s prokulicama te veganska makovnjača. Cijena radionice je ista kao za prethodnu.

 | Author: Flavorific Jelena Markota i Nataša Rajčević vode radionicu "Plant based blagdani" foto: Flavorific

Flavorific je tabletop studio specijaliziran za food fotografiju i videografiju koji okuplja vrhunski kulinarski i produkcijski tim te pokriva sve faze kreiranja gastro sadržaja: od kreiranja i razvoja ideje, recepata, osmišljavanja vizuala, produkcije i postprodukcije. Od osnutka 2018. godine, Flavorific iza sebe ima preko deset tisuća kreiranih foto i video recepata, cover i product fotografija te video klipova, a broji preko 2O zaposlenika i suradnika, a nalazi se na adresi Dolenica 55, Lučko, Zagreb.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.