Zagrebački restoran s Michelin zvjezdicom Noel otvorio Bread&Deli trgovinu

Šimun Šitum
Vidi originalni članak

Tim zagrebačkog restorana s Michelin zvjezdicom – Noel, otvorio je svoju Bread&Deli trgovinu u kojoj dnevno svježe nudi vrhunski gourmet užitak - pekarske proizvode, slastice, sendviče te osvježavajuće cold brew napitke na bazi kave i čaja, kao i popularnu Noelovu kombuchu. Chef Bruno Vokal i Nikša Mandić potpisuju izvrsnu ponudu kruha i peciva pripremljenih na bazi kiselog tijesta u kojima se koristi starter s domaćim kvascem starim deset godina. Delikatesna trgovina svakog tjedna će upotpunjavati svoju ponudu novim proizvodima na bazi visokokvalitetnih sezonskih namirnica te tako svakoga dana nuditi novo gourmet iskustvo svojim kupcima.

Noel, prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, otvorio je svoju Bread&Deli trgovinu. U njoj će se nuditi dnevno svježi, ručno rađeni pekarski proizvodi, odabrane slastice, sendviči te osvježavajući napitci od vrhunske kave i čaja. Ponudu Bread&Delija potpisuje Noelov tim, chef Bruno Vokal, Nikša Mandić i Karlo Ferenčak koji su odabrali razne vrste kruha i peciva, tradicionalnih slastica te snackova za vrhunsko gourmet iskustvo.

Noel Bread&Deli tako nudi pažljivo odabranu paletu kruha i peciva na bazi kiselog tijesta (engl. sour dough). Pšenični kruh, pšenični sa sjemenkama, kukuruzni kruh, raženi kruh, pripremaju se po tradicionalnoj metodi, ručno, baš kao i popularne focaccie, ciabatte, baguetti. Za sve one koji si žele priuštiti vrhunski sendvič s nogu ili komad najpopularnije pizze na svijetu – Margherite, u Bread&Deliju će vas oduševiti gourmet sendviči sa sirom i šunkom ili mortadelom. Chef Vokal pažljivo je osmislio slatku ponudu u kojoj su trenutno najtraženije babke i pinca, baš kao i sočni muffini s namelaka kremom od mliječne čokolade, choco chip keksi s tahinijem i kremasta baskijska torta od sira.

Za osvježenje, bar manager Karlo Ferenčak potpisuje već tradicionalno izvrsnu Noelovu kombuchu, neodoljivo laganu cold brew 100% arabicu i birane cold brew hladne čajeve Matcha in Kukicha, Oolong s aromom breskve i Oolong s aromom bergamota. 

Ne propustite u svakodnevni život unijeti dašak vrhunske gastronomije i uživati u svakom proizvodu koji je začinjen ljubavlju prema hrani Noelovog tima vrhunskih stručnjaka. «Najviše nas oduševljavaju povratne informacije prvih kupaca koji hvale okus i kvalitetu proizvoda. Trudit ćemo se i dalje biti maštoviti, koristiti sezonske namirnice te kroz novi Bread&Deli ponuditi svim našim gostima posebno gourmet iskustvo i u svakodnevnom životu», zaključio je Ivan Jug, suvlasnik restorana Noel.

Posjeti Gastro.hr