Pripreme za Uskrs Za uskrsni doručak ispeci fina peciva s parmezanom Uskrs je nezamisliv bez raznih peciva, a bez obzira na to pripremaš li slana ili slatka neka se na stolu nađe raskošan … Recepti
tips & tricks Želiš sačuvati svježi kruh? Zamrzni ga! Prvi dan ne uspijevaš potrošiti sav kruh, a žališ ga sačuvati za kasnije u savršenom, svježem stanju? Probaj ga zamrznu… Špajza
Savjeti zlata vrijedi 11 načina da iskoristiš ostatke kruha na najukusniji način Ne dopusti da stari kruh propadne i ne bacaj posljednjih nekoliko kriški samo zato što ti se ne jede sendvič (opet). Kr… Špajza
Recepti otrgnuti od zabo… Istarski svatovski kolač u obliku pletenice Istarska baština vrlo je bogata raznim običajima, posebno kada su svadbe u pitanju, a ovaj ukusni svatovski kolač, napr… Recepti
BOŽIĆNE IDEJE Skandinavske poslastice za prste polizati - jesi li ih probala? Ako ti ponestaje ideja za pripremu božićnih kolača ili ove godine želiš pripremiti nešto novo, donosimo ti 3 recepta za… Recepti
top 6 Odabrali smo šest omiljenih recepata za kruh Postoji li nešto finije od mirisa i okusa svježe pečenog domaćeg kruha? Špajza
bez aditiva Kruh kakav se nekada jeo ponovno oživljen u Botincu Srce zagrebačke zelene okolice skriva tradiciju koja seže daleko u hrvatsku kulinarsku povijest i njenu ljubav prema do… Recenzije
Gastro.hr Vječno pitanje: crni ili bijeli kruh? Mi imamo odgovor! Danas je crni kruh s raznim dodacima poput sjemenki najčešći izbor zdravstveno osviještenih osoba koje žele uravnotežen…
Gastro.hr Kreacije od tijesta na 'Krušno i mirisno' radionici Naše blogerice Sandra Rončević i Anja Bajt udružile su se sa chefom Sašom Polojcom i obradovale čitatelje raznim specij…
Gastro.hr Slano i slatko od brašna Uz razgovor o tajnama spavljanja tijeta te demonstraciju priprave, Planetopija vas poziva u srijedu 28. svibnja u 19 sa…