brzo gotovo Proteinski bagelsi s posnim sirom Bez kompliciranih priprema i čekanja da tijesto naraste, ovi bagelsi s posnim sirom gotovi su za tren, a svaka porcija … 20' 25' 4 Recepti
savršeni zalogaji Odlični zapečeni sendviči sa šunkom i sirom Bilo da su topli ili hladni, ovi zapečeni sendviči sa šunkom i sirom savršen su zalogaj koji će svi obožavati! 10' 30' 12 Recepti
Milk bread Mekani, pahuljasti mliječni kruh osvaja na prvi griz Mliječni kruh je savršen izbor za sve koji žele uživati u slatkom domaćem kruhu koji ostaje mekan danima, a mi imamo pr… 38' 50' 8 Recepti
ispeci pa reci WOW! Kruh s krumpirom osvaja okusom i dugo ostaje svjež Zamijesi kod kuće ovaj prefini kruh s krumpirom koji je odličan za slaganje sendviča, a još bolji kad na njega namažeš … 25' 50' 12 Recepti
super savjeti Kako iskoristiti stari kruh na čak 11 ukusnih načina Stari kruh odlična je namirnica za brojna ukusna nova jela, nemoj ga bacati! Od starog kruha mogu se pripremiti konkret… Špajza
Pripreme za Uskrs Za uskrsni doručak ispeci fina peciva s parmezanom Uskrs je nezamisliv bez raznih peciva, a bez obzira na to pripremaš li slana ili slatka neka se na stolu nađe raskošan … Recepti
super fora Kako zamrznuti kruh da bi ostao svjež Prvi dan ne uspijevaš potrošiti sav kruh, a žališ ga sačuvati za kasnije u savršenom, svježem stanju? Probaj ga zamrznu… Špajza
Recepti otrgnuti od zabo… Istarski svatovski kolač u obliku pletenice Istarska baština vrlo je bogata raznim običajima, posebno kada su svadbe u pitanju, a ovaj ukusni svatovski kolač, napr… Recepti
BOŽIĆNE IDEJE Skandinavske poslastice za prste polizati - jesi li ih probala? Ako ti ponestaje ideja za pripremu božićnih kolača ili ove godine želiš pripremiti nešto novo, donosimo ti 3 recepta za… Recepti
top 6 Odabrali smo šest omiljenih recepata za kruh Postoji li nešto finije od mirisa i okusa svježe pečenog domaćeg kruha? Špajza
bez aditiva Kruh kakav se nekada jeo ponovno oživljen u Botincu Srce zagrebačke zelene okolice skriva tradiciju koja seže daleko u hrvatsku kulinarsku povijest i njenu ljubav prema do… Recenzije
Gastro.hr Vječno pitanje: crni ili bijeli kruh? Mi imamo odgovor! Danas je crni kruh s raznim dodacima poput sjemenki najčešći izbor zdravstveno osviještenih osoba koje žele uravnotežen…
Gastro.hr Kreacije od tijesta na 'Krušno i mirisno' radionici Naše blogerice Sandra Rončević i Anja Bajt udružile su se sa chefom Sašom Polojcom i obradovale čitatelje raznim specij…