Najave 26. travnja 2022.

Zagrebački restoran s Michelin zvjezdicom Noel otvorio Bread&Deli trgovinu

1/17
foto: Šimun Šitum
gastro postao gastro.24sata.hr

Tim zagrebačkog restorana s Michelin zvjezdicom – Noel, otvorio je svoju Bread&Deli trgovinu u kojoj dnevno svježe nudi vrhunski gourmet užitak - pekarske proizvode, slastice, sendviče te osvježavajuće cold brew napitke na bazi kave i čaja, kao i popularnu Noelovu kombuchu. Chef Bruno Vokal i Nikša Mandić potpisuju izvrsnu ponudu kruha i peciva pripremljenih na bazi kiselog tijesta u kojima se koristi starter s domaćim kvascem starim deset godina. Delikatesna trgovina svakog tjedna će upotpunjavati svoju ponudu novim proizvodima na bazi visokokvalitetnih sezonskih namirnica te tako svakoga dana nuditi novo gourmet iskustvo svojim kupcima.

 | Author: Šimun Šitum foto: Šimun Šitum

Noel, prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, otvorio je svoju Bread&Deli trgovinu. U njoj će se nuditi dnevno svježi, ručno rađeni pekarski proizvodi, odabrane slastice, sendviči te osvježavajući napitci od vrhunske kave i čaja. Ponudu Bread&Delija potpisuje Noelov tim, chef Bruno Vokal, Nikša Mandić i Karlo Ferenčak koji su odabrali razne vrste kruha i peciva, tradicionalnih slastica te snackova za vrhunsko gourmet iskustvo.

 | Author: Šimun Šitum foto: Šimun Šitum

Noel Bread&Deli tako nudi pažljivo odabranu paletu kruha i peciva na bazi kiselog tijesta (engl. sour dough). Pšenični kruh, pšenični sa sjemenkama, kukuruzni kruh, raženi kruh, pripremaju se po tradicionalnoj metodi, ručno, baš kao i popularne focaccie, ciabatte, baguetti. Za sve one koji si žele priuštiti vrhunski sendvič s nogu ili komad najpopularnije pizze na svijetu – Margherite, u Bread&Deliju će vas oduševiti gourmet sendviči sa sirom i šunkom ili mortadelom. Chef Vokal pažljivo je osmislio slatku ponudu u kojoj su trenutno najtraženije babke i pinca, baš kao i sočni muffini s namelaka kremom od mliječne čokolade, choco chip keksi s tahinijem i kremasta baskijska torta od sira.

 | Author: Šimun Šitum foto: Šimun Šitum

Za osvježenje, bar manager Karlo Ferenčak potpisuje već tradicionalno izvrsnu Noelovu kombuchu, neodoljivo laganu cold brew 100% arabicu i birane cold brew hladne čajeve Matcha in Kukicha, Oolong s aromom breskve i Oolong s aromom bergamota. 

 | Author: Šimun Šitum foto: Šimun Šitum

Ne propustite u svakodnevni život unijeti dašak vrhunske gastronomije i uživati u svakom proizvodu koji je začinjen ljubavlju prema hrani Noelovog tima vrhunskih stručnjaka. «Najviše nas oduševljavaju povratne informacije prvih kupaca koji hvale okus i kvalitetu proizvoda. Trudit ćemo se i dalje biti maštoviti, koristiti sezonske namirnice te kroz novi Bread&Deli ponuditi svim našim gostima posebno gourmet iskustvo i u svakodnevnom životu», zaključio je Ivan Jug, suvlasnik restorana Noel.