Pržene caprese okruglice za prste polizati

Screenshoot
Rajčica nikada nije imala bolji okus.
Vidi originalni članak

Hrskave, sočne i rastezljive okruglice sjajan su dodatak svakoj večeri. Pripremite okruglice od rajčice i mozzarelle, pržite ih pa navalite na ukusan prilog. Za ovo jelo najbolji odabir su dovoljno zrele rajčice manje veličine. Očistite ih pa ih izdubite. U rupice iz kojih ste izvadili koštice ubacite po jedan komadić mozzarelle. Uvaljajte ih najprije u brašno, pa u jaje, a na kraju u krušne mrvice. Ukoliko se smjesa za prženje nije najbolje uhvatila, postupak možete ponoviti. Pržite ih u vrućem ulju i poslužite još tople. Odlično će se složiti s bosiljkom, maslinovim uljem i češnjakom, a kombinirati ih možete i s mesnim ili ribljim jelima.

Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu.

Dobar tek! 

Posjeti Gastro.hr